Slik fjerner du mye å bygge på

Slik fjerner du mye å bygge på 

1.

Først må du bestemme hvor du vil at huset ditt skal være. Finn det slik at du har nok plass til en anstendig hage, et septisk system, hvis du er ute i landet, og for oppkjørselen din. Marker med oransje maleri, hvor alle disse skal være og klare fra dette området først.

2.

Begynn med å kutte ned trærne som kommer direkte i konflikt med husets grunnlag og tak. Prøv og hold store gamle trær. En god tommelfingerregel å gå forbi er om treet ligger 15-20 meter fra omkretsen og det er over 20 meter høyt, du bør kunne beholde Du må kanskje trimme treet på et senere tidspunkt.

Klipp opp treet og stakk det i en fin haug ut av veien. Du kan bruke dette til en brannpitfest eller camping senere.

Deretter bruker du en skidlaster til å fjerne trestubene og små løvverk ut av området. Dump dette inn på baksiden av en dumper og ha det ha en vei for oppkjørselen. Prøv å gå rundt noen gamle store trær. Stopp når du kommer til grøften.

4.

Du må sannsynligvis sett i en kule for drenering. Ring steinbruddet og få dem til å dumpe en last på 4 'crush. Dette er den base for oppkjørselen eller kjørebanen. Bruk skidlasteren til å dumpe noen bøtte inn i grøften før du legger inn kuverten din. Culvert skal være minst 16 'lang. Jeg anbefaler alltid 20' lang. På den måten kan du grave smusset mer gradvis opp til oppkjørselen.

Fell culvert inn i grøften og dump rundt kantene 4 ' knuse. Pass på at du jevnt dumper steinen på begge sider for å unngå å knuse eller forskyve culverten.

5.

Dump deretter flere bøtter over culverten slik at du kan kjøre over den. Begynn å legge ned crush for resten av stasjonen måte. Start fra culvert på veien og arbeid mot huset. Hvis du trenger mer, kan dumperne levere mer. Pass på at de bringer stålplater til å gå over culvertområdet, slik at de ikke knuse det. De kan da sikkerhetskopiere og dumpe steinen hvor du trenger den. Pass på at karakteren ikke er for høy. Skrape ned ca 12 ' å få en god solid base av knust stein. Deretter har steinbruddene levert 3/4 ' vei forelsket. Spred dette jevnt, dra tilbake for å holde det jevnt. Det skal se ut som en standard grus oppkjørselen når du er nede. Dette gjør det mulig for alle entreprenørene å kjøre opp til nettstedet nå.

Tips og advarsler

 • Ved bruk av en glidebryter, hold idlen rundt 1 / 2 til 2/3 av det er maks. Det blir enklere å kontrollere og vil fungere mye jevnere.
 • Kontroller at det ikke er noe i området du kutter ned trærne. Du vil ikke ha det et tre som faller på noe ... eller noen.
 • Når du kjøper mye å bygge på, spare litt penger og noen trær ved å rydde mye selv.

  Andre artikkelen

  Hvor lenge kan du lagre gass?
  Hvordan bygge tilgang til loftet ditt
  Gjør det-selv-kabling
  Hvordan eliminere små stykker av stor keramisk flis
  Hvordan bygge en billig hund hus
  Slik Tile En Dusj Tub
  Mannington Laminerte Tregulv Installasjon
  Spring Winding Garage Door Installasjon
  The Best Roof Coatings
  Typer Hacksaw Blades
  Slik fliser du en liten dusj
  Påkrevde Footings for kolonner
  Maskiner for å lage tregulv
  Slik løser du betonggulv
  Slik installerer du Limed Hardwood Floors
  Hvordan kutte Marble Tile manuelt
  Granittverktøy
  Integrated Water Resources Management Strategies
  Jetted Tub Installere spesifikasjoner
  Bambusgulv mot vinkle