Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Tile fra overflaten av en eksisterende underetasje

Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Tile fra overflaten av en eksisterende underetasje 

1.

Fjern alle møbler og andre gjenstander som kan komme i veien. For eksempel fjerner skap, bord, stoler, baseboards (metallet som dekker rundt radiatorer) og treverk og støping.

2. Bruk en skarp verktøykniv til å skille vinylgulvet inn i lange strimler. Målet er å lage skiver av vinylgulv som vil være lett å skrape bort. Hvis kantene på flisene løfter allerede, kan dette trinnet være unødvendig.

3.

Skrap vinylgulvflisene fra undergulvet. Bruk et flatt verktøy, for eksempel en 3-tommers putty kniv. Bruk skarpe, korte slag for å kile putty kniven under noen løftekanter. Deretter sprer du stripen bort. Skrape bort en stripe om gangen til det øverste laget av vinylgulvet er helt borte.

4.

Fjern de resterende lagene i vinylgulvet. Når du skraper bort vinylgulvfliser, forblir et lag av bakside limt på gulvet. Bruk en malingskraper eller en tung gulvskraper (et skarpt skrapeverktøy på enden av en lang pol) for å fjerne baksiden. Om nødvendig, kjøp klebemiddeloppløsningsmiddel hos en detaljhandelvarebutikk. Sjekk etiketten for å bekrefte at den fungerer med vinylgulvlim. Ventilere rommet og følg veiledningsprosentlederens instruksjoner.

5. Bruk et våttørst vakuum for å fjerne alt rusk. Hvis du brukte kjemikalier for å oppløse limet, Rengjør undergulvet i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis du etterlater kjemikalierester på undergulvet, kan det hende at den nye gulvet ikke holder seg godt.

Tips og advarsler

 • De fleste byggekoder forbyr nå bruken av asbestprodukter, men huset ditt kan være eldre enn disse lovene. Spør din lokale bygningskodekontor, hvor sannsynlig det er at installatørene av gulvet ditt brukte asbestprodukter, gitt hjemme i alderen. Alternativt kan du sende et stykke vinylgulv til et laboratorium som kan teste for asbest. Hvis gulvet viser seg å ha asbest, ring en profesjonell asbest-fjerning selskap.
 • Vinylgulvfliser er rimelige og enkle å installere, men de er også vanskelige å fjerne. Vanligvis bruker installatører et kraftig lim for å lim vinylgulvfliser til undergulvet. De påfører limet over hele flaten på undergulvet. Deretter plasserer de vinylfliser på limet og fjerner luftbobler med en tung gulvvals. På grunn av styrke og holdbarhet som kommer fra denne typen installasjon, er nøkkelen til å fjerne gulvet senere å kunne skrape i timer og timer.

  Andre artikkelen

  Eldre hjemreparasjonstilskudd
  Slik Reface Kabinettbokser
  Hvordan bruke en Stanley Knife
  Hvordan få et hjem forbedring lån for gjør-det-selv-prosjekter
  Hvordan unngå å miste penger på et hus salg
  The History of Cavity Wall Insulation
  Hvordan kutte keramiske veggfliser
  Carrera Marble Fordeler
  Hvordan sammenligne bærbare øvelser
  Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile
  Slik installerer du Morning Star Bamboo Gulv på betong
  Interiør Gulv Ideer
  Slik legger du et tegn til betong ved hjelp av Tapcons
  Slik fjerner du porselenfliser fra gips
  Slik fliser kantede vegger eller en benkeplate uten kutte fliser
  Hvordan klippe rundt hull i flis
  Hvordan lager jeg et Garasje Gulv med Sakrete?
  Hva er en OSB?
  Historisk Farm Preservation Grants
  Fremre trinn Alternativer for en Ranch Hjem