Slik bruker du GlitsaMax Floor Finish

Slik bruker du GlitsaMax Floor Finish 

1.

Hent flasken merket 'A' og rist den kraftig i 30 sekunder. Vri av lokket fra både flaske 'A' og flaske 'B'. Hell innholdet i flasken 'B' i flasken 'A', og sett deretter hetten tilbake på flasken 'A'. Rist flasken 'A' i en opp-og-ned-bevegelse i 30 til 45 sekunder. La flasken sitte uforstyrret i 10 til 15 minutter.

2.

Påfør 1/4 kopp vann til enden av t-baren. En t-bar er en gulv applikator enhet som ser ut som en lang maling ruller, og brukes til å spre gulv overflater i en jevn kappe. T-barer kan kjøpes hos de fleste hjemmeforbedringsbutikker.

3. Legg en pølse av GlitsaMax-løsningen fra flaske 'A' direkte på tregulvet i en pølse som er ca 5 inches bred. Utfør pytten langs hele lengden av gulvet i en rett linje.

4.

Legg t-baren på gulvet foran pytten og dra den mot deg mens du drar går mot veggen. Når du kommer til den motsatte enden av rommet, drei du om og dra t-baren tilbake til motsatt veggen, som overlapper den første GlitsaMax-linjen med omtrent 1/4 tommer.

p> Hell ekstra GlitsaMax på gulvet i pytter etter behov, og fortsett å dra t-baren over gulvet til hele overflaten er dekket.

6.

La gulvet tørke i 12 timer og påfør deretter et lag på gulvet med samme teknikk som den første applikasjonen.

7.

La gulvet tørke i ytterligere 12 timer. Fest en 240-slip slipestrimmel til en kondisjonsknapp og sand hele overflaten av gulvet lett.

8.

Støv gulvet for å fjerne alle spor av støv fra overflaten. Bruk en litt fuktig mopp for å fjerne eventuelle små spor av støv fra overflaten av gulvet.

9.

Påfør et sluttlag GlitsaMax gulvpolert til gulvet og la det tørke i ytterligere 12 timer.

GlitsaMax gulvfinish er et klart, vannbasert, uretangulv-tetningsmiddel som tørker til en hard finish og beskytter tregulv mot riper, riller og vannskader. GlitsaMax-systemet er en todelt løsning bestående av en polykarbonatharpiks som også brukes i hjelmer og motorsykler. Den er tilgjengelig i satin, halvglanset og ultra matt finish for å passe alle gulvbelegg. Påføring av GlitsaMax gulvfinishen ligner på å bruke en flis til en etasje.

Andre artikkelen

Slik installerer du et flisegulv i et oppe bad
Slik legger du på tegnefilm
Hvordan lage et dekk for en skyvedørsdør
Slik tar du opp din benkeplate
Slik installerer du lat Susans
Instruksjoner for hvordan du bytter toaletttanken
Radiant oppvarming problemer
Open Shelving Ideas for Entertainment Centers
Slik rengjør du rustfritt stål for passivering
Hvordan bygge skap skuff skuffer
Slik monterer du tre innlegg til betongstrinn
Slik matcher du teppefarger og malfarger
Slik rammer du en Tub Surround
Slik sander kantene av tregulv
Fakta om isolasjon
Brukes til stigerjakker
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Hvordan kutte små fliser
Slik øker du lydisoleringen av en eksisterende vegg
Hvordan bygge en infrarød paint remover