Kjøkkenskap Byggeverktøy

Kjøkkenskap Byggeverktøy  Håndverket av kabinettverk er avhengig av verktøy som finnes i hvilken som helst maskinvarebutikk og er verktøy som mange allerede har i garasjen. Alle kan bygge et skap. Bare bruk de grunnleggende verktøyene som har eksistert i årevis. Disse er verktøyene til handelen.

Sager

Bordsagen er det viktigste i skapingen. Alle skap er for det meste laget av kryssfiner og komposittmateriale som kommer i 4 fot med 8-fots ark. En bordsag brukes til å kutte ned de enkelte skapskomponentene fra disse arkene. Skap inneholder også solid tømmerstoff. Dette tømmeret brukes til kabinettets ansiktsrammer. Bordet skjærer dette tømmeret i strimler som deretter kuttes i lengder av den radiale armsåken. Denne sågen er vanligvis mot en vegg med et langt bord på hver side.

Spikerpistoler

Når tømmeret er kuttet i stykker, er det klart for montering ved hjelp av en rekke spikerpistoler. Kanonene spenner fra en 2-tommers stiftpistol ned til en tappespiker som skyter pins som spenner fra 1 1/2-tommer til 5/8 tommer. For tynne finér brukes små stiftpistoler som skyter hvor som helst fra 1 tommer til 1/4 tommer.

Klemmer

Klemmer er helt avgjørende for kabinettfremstilling. Under montering er stykkene vanligvis festet på noen usynlige steder, så klemmer brukes overalt hvor lim og tre gjør kontakt. Bar klemmer spenner fra 10 fot ned til 18 inches lang. Når mindre applikasjoner trengs, går kabinettet til håndklemmer. Disse har mindre håndtak og er enten montert på en liten skinne eller den tradisjonelle C-klemmeformen. Disse varierer fra 18 tommer til ca 6 tommer lang. For enda mindre anvendelser, som feste løs splinter, påføres små fjærbelastede klemmer. Kjenne disse ved sine lyse oransje gummikjever.

Håndverktøy og rutere

Håndverktøy brukes etter at skapene er limt og spikret sammen. Hammers brukes ofte når mer kraft er nødvendig, eller en neglpistol vil ikke passe på applikasjonen. For alle kantene som ikke kommer sammen og en kant blir stående ut, brukes meisler og håndplanker til å avskjære den utsatte kanten og spyle sammen leddene. For å runde kanten av et eksponert skap, kutte hull eller trimme plastlaminat, er en ruter absolutt nødvendig. Og når den endelige inspeksjonen er ferdig, blir alle hull fylt med putty kniven.

Sanders

Det finnes flere typer slipemaskiner. Elektriske er svært vanlige, men de større butikkene bruker pneumatiske, eller 'air sanders.' De kan enten være en rektangulær eller en sirkulær pute som vibrerer. Disse brukes til å ta ut de harde kantene overalt, og å blande finishen nedover. Den andre typen sander er håndskytten. Den som brukes oftest er en liten blokk som passer i håndflaten for å polere det ferdige skapet og ta ut de endelige riper.

Andre artikkelen

Typer kobberpiping
Hvordan å bygge en woodburning utendørs ovn
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Ideer for å lage et lite bad Seem større
Slik installerer du platen bak dusjmurer
Hvordan velge Grout Color
Hvordan demontere stillas
DIY Pergolas
Slik installerer du Sconce Lights
Sprøyteskumisolasjonsfjerning
Den beste måten å legge nivå laminat tregulv
Slik installerer du keramisk flis over treunderlag
Hva er stil og jernbane?
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Typer av tre takkroker
Instruksjoner for betong benkeplater
Klassifikasjoner av behandlet tømmer
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
Hvordan lage gulvplaner på nettet
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries