Informasjon om innvendige tremøbler

Informasjon om innvendige tremøbler 

Gulvstøping

Den minst kostbare treformingen som legger til skjøten mellom gulvet og veggen er kvart rundt. Det tjener formålet med å gjemme den stygge leddet. Legge til basisforming som varierer fra 2 til 6 eller til og med 8 tommer til kvart kvartalet gir et blikk av luksus til rommet. Trimmen er flatt på baksiden og kan være enten flat på forsiden (som i Arts and Crafts Homes) eller formet i rygger for mer visuell påvirkning.

Cove Molding

Cove molding, som skaper en mer interessant Overgang fra veggen til taket, er ikke flatt på baksiden. Den er buet slik at den passer godt mot både veggen og taket. Det kan også variere i høyde, fra et par inches til en flerlags trim på 8 tommer eller så.

Stolen Rail

Stolelister deler veggen i to seksjoner, og er vanligvis plassert omtrent 36 inches fra gulvet. Denne støping er flatt på baksiden og tapper fra midten ned til begge sider. Hjemmeiere behandler ofte delen over og under støping ulik. For eksempel kan de bruke to forskjellige farger med maling, eller maling og tapeter eller to komplementære bakgrunnsbilder.

Wainscoting

Noen ganger blir wainscoting lagt under stolen. Det er trepanel trimmet med ulike former for støping, alt fra enkel halvrundstøping til mer avansert flatskjermstøping.

Vindu og dørstøping

Alle vinduer og dører trenger trim for å dekke stedet der de blir med den tørre veggen. Trimmen som brukes er flatt på ryggen og generelt ridged (unntatt igjen, for Arts and Crafts homes), med tykkere delen på utsiden av støping. Av og til trimmes hjørnene med et eget støpestykke, ofte et 's-øye' eller en enkel fireblomstret 'blomst' -motiv. Interiørtreverk er tegnet av et kvalitetshus. Etterbehandling av rom med trelister kan være dyrt, men den rike effekten det gjør på hjemmeens utseende kan være verdt det.

Andre artikkelen

Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Hvordan tørke-Rack Wood
Miljøvennlige takmaterialer
Illinois State Agencies Energy Grants
Ulike typer taktekking
DIY hjørne hyller
Hvordan lage Cement Trapper
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Hvordan lage gulvbelegg fra finérkryssfiner
Hva er Tourch-Down Roofing?
Slik installerer du Bruce Floors
Hvordan lage tørrpasta
Typer kobberpiping
Marble Vs. Granitt Tile Kitchen Countertop
Slik fliser gjennom en døråpning
Fordeler u0026 amp; Ulemper med veggisolasjon
Slik kobler du et solcellepanel til et batteri til en omformer
Billige boligalternativer
Hvordan gjenopprette gamle kjøkkenskap
Slik installerer du en motstandsdyktig vinylplankgulv