Slik lager du på stedet betong benkeplater

Slik lager du på stedet betong benkeplater 

1.

Mål bredden og lengden på skapene som støtter betongbenken, ved hjelp av målebåndet. Skriv ned målingene på et stykke papir.

2.

Monter sementplaten til toppen av skapene med skruer slik at de dekker hele toppen av skapene. Sementplaten vil fungere som undersiden av betongbenkene og beskytte skapene fra vannet i betongen.

3.

Sag de 2-for-4-tommers trepinnene for å matche lengden på skapene. Skru trepinnene til sidene av skapene med treskruer, da de støtter melaminplankene som er sidene av formen til betongbenken.

4.

Kutt ned melaminplankene passer til de 2-for-4-tommers trepinnene festet til skapene. Skru melaminplankene til trepinnene og skapene, pass på at skruene går helt inn i skapene.

5.

Nivell melaminplankene til den nøyaktige benkehøyde du vil bruke nivået. En typisk kjøkkenbenke er 36 tommer over ferdig etasje. Noen deler av benkeplaten kan være på 42 tommer hvis du vil ha et stående høydeområde.

6.

Mål lengden og bredden på innsiden av formen til benken. Skriv ned målingene på et stykke papir.

7.

Klipp eller bøy 1/4-tommers rebar for å passe inn i formen. Sperren skal passe lett inn i formen slik at den ikke kommer til å sees på bordets ferdige kanter. Det er best å holde ryggraden ca. 1/2 tommer mindre enn den totale bordplaten.

8. Legg ryggbrikkene inn i formen og danner et rutenett på omtrent 6 tommer kvadrat med rebar. Tie alle rebarbitene sammen, ved hjelp av ledningene. Dette vil skape et solid stykke stål inne i betongen som vil bidra til å motstå spenningen som forårsaker sprekker i betong. Rebar må også fungere som ett stykke, slik at du kan henge det fra forsideens sider. Sperren må plasseres i midten av betongtykkelsen. Monter noen skruer langs sidene av formen slik at du kan henge sperren fra skruene med ledningene. Trådbåndene kan kuttes senere når betongen helles.

9.

Bland betongen i betongblanderen i betongposens produsentens retninger. Betongen skal se ut som havregryn når den er riktig blandet. Den skal ha en styrke på 5000 pund per kvadratmeter eller være spesielt designet for benkeplater.

10.

Overfør betongen til formen med bøtter. Bøppene blir enklere å bære inn i huset, og de vil hjelpe deg med å kontrollere hvor du legger betongen. Det er viktig å skyve betongen inn i alle de små hullene i og rundt rebar og inn i hjørnene. Hammer sidene på formen eller vibrere dem med en vibrerende maskin for å hjelpe til med å fordele betongen til alle kanter.

Se treet flyte frem og tilbake på toppen av forme for å hjelpe betongnivået til den høyden du utpekte med sidene av formen.

12.

Glatt ut betongen med stålflåten. Hvor mye utjevning du gjør, avhenger av hvilken type tekstur du vil ha til benken. Jo mer du bruker stålflåten på betongen, jo glattere blir det.

13.

Fjern formen etter noen dager først etter å ha testet et lite område først for å se om betongen har herdet nok. Skru forsiktig av formen og skru den ut av skapene.

14.

Poler betongen med en diamantpolerer. Diamantpoleringsmaskinen hjelper til med å rulle ut hjørnene og glatte ut eventuelle områder som virker grove. Det vil fjerne det fine laget av sement på toppen av betongen og utsette gruset og aggregatet i betongen. Hvis du ikke vil se gruset eller aggregatet, bruk diamantpolermaskinen skånsomt.

15.

Tetning betongen ved hjelp av en betongforsegler. Test et lite område først og følg instruksjonene på selfangeren. Noen tetningsmasser kan mørke eller flekke betongen, så hold det i bakhodet når du velger tetningsmaskens finish. Eventuelle benkeplater som kommer i kontakt med mat, skal forsegles med en matvesikker forsegler. Betongbenken må forsegles flere ganger over dens levetid.

Betong benkeplater er et populært valg for villaeiere som ønsker å endre sine utdaterte fliser benkeplater. Betong gir naturlig skjønnhet, styrke og en unik evne til å formes i mange former. Betong benkeplater kan gjøres til nesten hvilken som helst form, nesten hvilken som helst farge og nesten hvilken som helst tekstur et hus kan tenke på, som passer nesten til enhver innredning. Huseiere kan lage betongbunker og spare penger, men forsiktig tanke og forberedelse er nødvendig for å få det ferdige produktet til å se sitt beste ut.

Andre artikkelen

Shiplap vs Tongue u0026 amp; Groove Siding
Slik installerer du Stor Wall Tile
Slik legger du keramiske fliser rundt toaletter
Hvordan få år med maling av betong
Tile Underlayment Alternativer
Hvordan velge Caulk
Slik bruker du et dusjlys
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Slik bytter du bare bestemte deler av marmorfliser
Slik borer du et hull i en glassstein
Hva er hensikten med en japansk pagoda?
DIY Engineered Flooring
Slik kobler du en fleksrør i et HVAC-system
Slik oppdaterer du utsiden av et hus fra midten av århundre
Slik fjerner du Sink Tile
Slik legger du baderomsfliser på kryssfiner
Hvordan kutte flis for å gå rundt en badekar kran
Hvordan blåse isolasjon inn i taket
Kirsebær gulv Vs. Bambus Gulv
Hvordan å fullføre en kork gulv