Hvordan velge et modulært hjem

Hvordan velge et modulært hjem 

Instruksjoner

1.

Rådfør deg med en forhåndsbeskyttet modulbygger eller forhandler. Hvis du bygger ditt eget modulære hjem, møtes byggeren. Hvis ikke, møt med en modulær hjemmeforhandler. Det er best hvis du handler rundt og møtes med noen forskjellige personer til du finner firmaet å jobbe med.

2.

Bestem størrelsen på hjemmet du trenger Det er mange faktorer som påvirker denne avgjørelsen, for eksempel om du har barn eller har planer om å få dem i fremtiden. Ta også hensyn til ting som kjæledyr, størrelse og antall soverom og bad du ønsker. Størrelsen på Modulære hjem varierer fra ca 900 kvadratmeter til omtrent 2500 kvadratmeter.

3.

Mens du ser på og touring modulære hjem, må du huske de fasilitetene du ønsker. En fordel for å kjøpe Et modulært hjem er at du ofte kan velge de fasiliteter du vil ha, for eksempel peiser, egendefinerte skap og store boblebad. Du kan også velge farger på teppe og grunnleggende innredning du vil ha.

p> 4.

Ta hensyn til budsjettet ditt og se etter boliger i det prisklasse. Kostnaden for modulære boliger er fra rundt $15.000 til rundt $100.000. er bare kostnaden for hjemmet selv og inkluderer ikke landskostnadene. Hold deg til budsjettet ditt og gjør det klart for personen du jobber med å kjøpe ditt modulære hjem.

5.

Finn området der du ønsker å plassere hjemmet ditt . Alternativer inkluderer å kjøpe et tomt der du skal plassere hjemmet ditt. Alternativt kan du være ute etter å bo i et område der du leier landet og bor blant andre modulære hjem.

Tips og advarsler

 • Kontakt Din statlig produserte boligforening for navn og adresser til forhandlere og produsenter i ditt område.
 • Å velge et nytt hjem er alltid en utfordring. Modulære boliger er unike fordi de er fabrikerte på en fabrikk og deretter konstruert på stedet. Modulære boliger appellerer til eiere som de pleier å være billigere enn standardhus. Når du først bestemmer deg for at du er interessert i å kjøpe et modulært hjem, vil du sannsynligvis måtte møte med en modulær hjemmebygger eller forhandler. Det nøyaktige modulære hjemmet du velger skal være basert på budsjettet, familiens behov og kostnader som er relatert til landet ditt modulære hjem skal plasseres på.

  Andre artikkelen

  Hvordan bruke Caulk i stedet for grout
  Materialegenskaper for 416 rustfritt stål
  Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
  Interiørstøping Styles
  Hvordan måle trapper for tregulv
  Slik bruker du et teppe strømstrek
  Hvordan lage tregulv til betongplater på en betongfond
  DIY: Elektrisitet til en garasje
  Skumveggisolasjonsveiledning
  Hvordan å buff et tre etasje
  Billigste måten å bygge et hus på
  Hvordan installere Edge Molding Hardwood Flooring
  Ideer til å male en kjøkkenøye
  Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer
  Den mest økonomiske måten å reparere en baddusj u0026 amp; Counter Top
  Slik monterer du kjøkkenøyene
  Slik installerer du Tile Trim
  Måter å isolere et loft
  Ulempene ved Precast Betong Trapper
  Hvordan Mud Drywall Corners