Hvordan gjenopprette tinntak

Hvordan gjenopprette tinntak 

1.

Klargjør rommet. Dekk gulvene, benkeplater og møbler med plastfolie eller slippekluter. Beskytt trim og lysarmaturer med malerenes tape. Fjern bærbare gjenstander som kunstarbeid og knick knacks.

2.

Rengjør flisen. Hvis taket er i god form uten skyll maling, støv den med en bomullsstøvmop eller fjærstopper. Tørk deretter fliser med en mild oppvaskmiddel og vann. Rør av rustflekker med stålull, fint sandpapir eller stålbørste. Vær forsiktig slik at du ikke riper Husk at du skal jobbe med en stige og vende opp, så bruk vernebriller og en maske for å holde støv og rustpartikler ut av øynene, nesen og munnen.

p> Strip malingen. Bruk et kommersielt strippeprodukt som Peel Away. Følg produsentens instruksjoner til brevet. Når malingen er fjernet, tørk du taket med en fuktig klut og la den tørke.

4.

Pakk taket. Hvis du har fliser som har hull eller merkbare sprekker, kan du bruke et produkt som Bondo, tilgjengelig hos maskinvare- og boligforbedringsbutikker, for å fylle dem. Hvis en flis må byttes på en førsteklasses beliggenhet i et antikt tak, erstatt det med en fra siden eller et hjørne. Bytt den flisen med en nyprodukt. Den nye flisen vil være på et ubetydelig sted, og når taket er malt, vil ingen legge merke til forskjellen. Eller, i stedet for å bruke nye fliser, ta kontakt med arkitektoniske bergverksforhandlere for å se om de har fliser som matcher takets mønstre.

5.

Lakk taket. Med en god pensel Ikke større enn 2-3 cm bred, påfør en oljebasert primer på tinn takfliser. La primeren tørke før du maler taket med oljebasert emaljefarge. Legg på to strøk, og sørg for å la malingen tørke grundig mellom strøk.

Tips og advarsler

 • For å fjerne maling fra et lite område, prøv å bruke stekeovnen.
 • Vær oppmerksom på at du Hvis du vil ha mer informasjon om håndtering av blybasert maling, ta kontakt med EPA på 1-800-424-LEAD.
 • Ved arbeid med strippingsforbindelse, bruk vernebriller, maske og tunge gummihansker og dekke så mye hud som mulig. Stripper er en sterk kjemikalie som vil brenne eksponert hud.
 • Tinntaket ble til fordel i slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet. Deres dekorative design likte dem i de intrikate gipsloftene i europeiske boliger til en mye mer fornuftig pris. Tinntak var enkle å installere fordi de var lette og da de var installert, dekket de eksisterende sprekker og flekker i tillegg til å gi et brannfast lag. Tinntak mistet popularitet på 1930-tallet, men har kommet full sirkel. Nye tinn takfliser i mange mønstre kan kjøpes i dag, men det er mulig å gjenopprette eksisterende.

  Andre artikkelen

  Hvordan dekke en murstein peis med gips
  Slik bruker du grout til flis med en dispenser
  Slik monterer du IKEA Kjøkken
  Slik installerer du fliser over mørtel
  Hvordan lage et glass kjøkkenskap
  Hvordan lage molding på kjøkkenskap
  Materialer som trengs for å Reglaze Støpejern Tub
  Slik installerer du Tile Over Formica countertops
  DIY Tile-Drilling
  Solar Hot Water Act
  Offentlig eiendomsinformasjon
  Slik Refinish Skap Med Maling
  Slik bruker du J-bolter til å feste en vegg til sement
  Slik Rip 4X8 Plater av kryssfiner
  Gjør det selv kjelleregulv
  Hvordan å refinfinere gulv
  VVS design tips
  Marmor vs Solid overflate for dusjplass
  Slik installerer du en inntrekkbar mark på en murvegg
  Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater