Hvordan Flash Log Home Roofs

Hvordan Flash Log Home Roofs 

1.

Mål taksømmene, takskinnene og gavltakets sømmer med et målebånd. Grov kutt dine blinkende stykker for å passe disse målingene.

2.

Legg blitsen langs sømene på gavlområdene og hovedtaket rett på toppen av takfiltpapiret eller underlaget .

3.

Fullfør kuttet ditt ved hjelp av en metallkutter, tinnklemmer eller blinkende kutter. Fjern blinkende og deretter caulk bunnen med en konsistent 3/8-tommers perle av takmontering. Sett på nytt den blinkende og spik den på taket med 1-tommers blinkende negler og en hammer.

Legg blitsen på taket over taket og fullfør din kutt. Caulk undersiden av blinkende materiale med en kontinuerlig 3/8-tommers perle av takbelegg. Start på den ene enden av taket, spik forseglingen på plass med blinkende negler og en hammer. Legg en negle på hver side hver 18 tommer langs stykket blinkende.

5.

Rett opp et enkelt blinkende stykke langs siden av taket. Merk toppen og bunnen av det blinkende stykket på takets topp ved hjelp av en krittlinje. Marker deretter enden av taket på blinkende stykke. Gjør ditt siste kutt i dette stykket ved hjelp av en metalsag. Sørg for at eaveseksjonen dekker hele takplaten, og det er ingen logger som stikker ut over det blinkende stykket i veggene under det.

6.

Legg på undersiden av det blinkende stykket med en annen 3/8-tommers perle av takmontering og forsiktig installere blinkende stykke slik at enden er flush med takets topp. Nail blinker til takkanten med blinkende negler og en hammer som arbeider nedover på siden av ørkenen. Gjenta dette trinnet for hver avgrunnsdel.

Tømmerhusene trenger blinking for å holde fuktighet ut av loggene, spesielt rundt taket og takhodene. Fuktighet vil bygge opp i loggene og forårsake for tidlig rot hvis det ikke er ordentlig beskyttet. Når du blinker et tømmerhustak, følg de samme reglene som gjelder for et normalt tak. Vær også oppmerksom på at ubehandlede logger vil krympe, så når du installerer blinkingen, kan du skifte og krympe mellom loggveggene og takfeltene.

Andre artikkelen

Fordelene ved Marmorgulv
Hvordan måle en dørramme for støping
Hva gjør vannet hardt eller mykt?
Slik hindrer du sjekken av Osage Orange Wood
Teppe Allergier og symptomer
Hvordan bygge en enkel bokhylle
Slik rengjør du rust av verktøy
Slik installerer du fliser i våte områder
Slik bytter du motplater med målinger
Hvordan Grout Tile Med No Gap
Slik gjør du tradisjonell vindusvisning
Slik installerer du gulvfliser i et diamantmønster
Hva er den beste måten å isolere en betongplate på?
Slik installerer du et American Standard Whirlpool Hot Tub
Slik beregner du mengden asfalt som trengs for en kjørevei
Ideer til peis TV
Hvordan legger jeg til et lite bad i et oppe rom / rom over garasjen?
Laminat Vs. Formica
Hvordan installerer jeg en dusjgrillbar?
Slik bruker du merkingsverktøy