Den beste måten å fjerne keramisk belegg

Den beste måten å fjerne keramisk belegg 

Fjerning av lim

Lim kan være svært vanskelig å fjerne, spesielt det langvarige limet som brukes til å feste teppet på keramiske flater. Hvis du vil bruke et løsemiddel for å fjerne limet, må du finne riktig limfjerner, som vil fungere som en malingstrimmel, men stripper limet i stedet. Det finnes ulike typer lim, og hver krever en annen type løsemiddel for å fjerne den, så du må kanskje gjøre noen eksperimenter. Du kan prøve å kutte av et stykke lim og ta det til en hjemmebesøkende spesialist for å se om det kan identifiseres slik at du kan få en anbefaling om riktig stripper som skal brukes til å fjerne den.

Hvis du foretrekker å ikke bruke et løsemiddel, kan du prøve å enten varme eller fryse limet av. Du kan prøve å bruke en varmepistol for å myke limet til du kan kile den av med en kittkniv, men vær nøye med å ikke smelte limet, siden røykene vil være giftige og limet kan sive inn i omgivende materialer. Prøv å bruke tøris, hvis du vil fryse den til den kan knekke og tvinges av med samme kittkniv.

Fjerning av maling og tetningsmidler

Malte fliser kan lettest fjernes ved å bruke en kombinasjon av kraftige syrer og slipemidler. Kombiner TSP og kalsiumkarbonatpulver i forholdet 1: 2, tilsett vann for å slå det til en pasta og beleg fliser med blandingen. Etter å ha ventet i et par timer, prøv å fjerne malingen med en plastkniv. Dette bør bevare de keramiske fliser under mens du fjerner malingen selv. Hvis du vil bruke en malingstrimmel, se etter en citrusfjerner eller et løsemiddel laget av soya som ikke vil skade omgivende materialer eller skape ubehagelige og giftige damp i området der du jobber.

Hvis du Ha et tetningsmiddel som du vil bli kvitt, prøv å bruke et sterkere løsningsmiddel som aceton. La stripperen eller acetonen på tetningsmassen i flere minutter, og sørg for at området er godt ventilert. Skru av det med en svamp eller en rag. Det er også strippeløsninger laget nettopp for å fjerne tetningsmidler, som du bør kunne finne på ditt lokale varehus. I stedet for å erstatte keramiske fliser med nye versjoner, som krever å bryte og ta ut alle keramiske fliser i et område, foretrekker noen mennesker bare å gjenopprette keramikken, spesielt hvis den er begravet under et lag med maling eller dekket av teppe eller gulv. Hvis du vil gjenopprette din keramikk, må du fjerne eventuelle belegg som dekker opp originalmaterialet, slik at du kan reparere sjetonger og raffinere overflaten.

Andre artikkelen

Slik monterer du elementer på Stucco House
Slik installerer du en røret
Slik gjenoppretter du farge til teppe
Hvordan bygge et Solar Heat Panel
Slik installerer du Crown Molding inne i et hjørne
Mobile Home Deck Ideas
Hvordan bygge en treplattform
Hvordan installere tregulv gulvreduksjoner
Kan jeg bruke teppeunderlag under laminatgulv?
Kostnaden for granitt benkeplater Vs. laminat
Slik legger du til en hånddusj
Slik fjerner du en chuck i en batteridrevet DeWalt Drill
Daylight Basement Finishing Ideas
Slik slår du på en kutte fakkel
Typer Fiber Cement Siding
Krav til California Apartment Baderomsdusjer
Hvordan fungerer en GFI-kretsbryter?
Kompostering Toalettproblemer
Hvordan lage en dørknap
Slik graver du opp et betonggulv