DIY Patio Room Kits

DIY Patio Room Kits 

Byggekoder

Finn ut hva de lokale byggekodene er for å bygge et uteplass. Gå til byens bygningskodeavdeling og snakk med en kodehåndhevelsesinspektør. Du kan bli pålagt å få tillatelse før du kan starte arbeidet. Også de fleste kommuner krever at arbeidet godkjennes etter at prosjektet er fullført.

Installasjonsretningslinjer

Husk at metodene som er satt til å sette på terrassepakker, kan variere avhengig av hvilket produkt du kjøper, men den grunnleggende prosessen er den samme. Generelt sett er installasjonen av uteplasser utført i fire trinn: installasjon av gulvkanaler, monteringskanaler og veggkanaler, innramming av vegghyllene og dørkomponenter: Ramme takkonstruksjonen, installer panelene og glasset. Kontroller at alle komponenter er jevne, plette og firkantede.

Du kan sikre at gulvet kanaler på terrassen er rett ved å snappe en krittlinje, hvor komponentene er festet på forsiden og på sidene av terrassegulvet. Pass på at gulvkanalene er nivå. Det er best å sette en tung perle av caulk under kanalen være før du fester dem på plass. De fleste settene følger med festene, eller produsenten vil anbefale hvilken type feste du skal bruke. Du kan også konsultere de lokale byggekodene. Siden du borer i betong, trenger du en murstein for boringen din.

Bestem høyden for monteringsskinnen. Monteringsskinnen festes på terrassen til husets vegg. Høyden av monteringsskinnen har betydning for konstruksjonens skråning. Det er viktig at du følger instruksjonene for å finne riktig høyde for skinnen.

Veggkanalene må også festes til strukturen av Huset og passer vanligvis inn i gulvkanaler. De fleste instruksjonene har du startet fra husvegget og arbeidet deg frem til hjørnet for å installere veggpanelene. Følg instruksjonene for å bli med i hjørnene. Fortsett deretter panelinstallasjonen og over frontvegget til det andre hjørnet der du må sette inn en annen hjørnesnekkerdel. Fullfør panelinstallasjonen tilbake til huset.

Husk, et sted under denne prosessen, må du installere dørpanelet for Din DIY patio kit. Bruk anbefalt Festemidler for å feste veggpanelene på gulvkanaler. Vanligvis festes frontbjelken på toppen av veggpanelene. Koble endekanalene som danner takets ytre kanter. Nå kan du installere takpanelene og eventuelle etterbehandlingskomponenter til din DIY uteplass. Gjør-det-selv (DIY) uteplasskammeret forbedrer umiddelbart estetikken og komforten til enhver uteplass. Disse settene øker mengden brukbar plass og kan også legge til verdien av ditt hjem. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, stilarter og materialer. Rammerkomponentene er vanligvis ferdig ferdige på fabrikken og er tilgjengelige i en rekke farger. Kittet gir deg en uteplass som kan brukes i minst tre årstider ut av året.

Andre artikkelen

Power Woodcarving Sliping Verktøy
Slik fjerner du en linoleumgulv
Hvordan kan jeg sette gips på kjellerbetongblokker?
Slik borer du gjennom en glassblokk
Hva er passiv solenergi?
Baderomsvifteforskriften
Hvordan finne en remodeler
Slik fyller du travertin
Hvordan bygge en kjeller trapp
Verktøy for metallarbeidere
Ferdige kjellerkodspørsmål
DIY Tile-Drilling
Elektriske tresnittverktøy
Er det en vanntett gummibordstøping?
Gummi gulv fordeler og ulemper
Hvordan erstatte grout
Interiørmalingfarger for et strandhus
Slik bruker du en butikk Vac for støvinnsamling
Typer av byggekonstruksjoner
Typer Shake Shingle Siding