Slik installerer du gulvfliser rundt kjøkkenskap

Slik installerer du gulvfliser rundt kjøkkenskap 

1.

Mål alle veggene i rommet, på gulvet, og finn midt på hver, som markerer midten på gulvet. Forutsatt at skapene krysser midt på veggen, behandle kabinettet som om det er en vegg og merk gulvet foran den.

2.

Trekk en Kalk snaplin over midten av gulvet fra en av merkene til den ene overfor den. Snap strengen, etterlate en rett linje med kritt. Sett posisjonen mellom de to andre merkene, slik at den krysser den første linjen på midt på gulvet. Plasser strengen til linjen, ved hjelp av tømrerens torg. Snap strengen, så gulvet er delt inn i fire seksjoner.

3. Legg gulvfliser langs linjene, uten mørtel, som starter ved krysset og bygg ut til veggene. Igjen, behandle bunnen av skapene som en av veggene. Sett flisene mellom flisene. Legg så mange fulle fliser som passer på linjene.

4.

Mål mellomrummet mellom flisene og veggene --- eller basen --- av skapene. Plassen skal være den samme på begge ender av hver rad. Hvis det er mindre enn 2 tommer ved en hvilken som helst vegg, må du justere rader med fliser slik at det ikke er t. For eksempel, hvis en rekke fliser har 1 1/4 tommers plass ved veggen --- eller kabinettet --- i hver ende, så scoot raden i en retning slik at det ikke er plass i den ene enden, og 2 1/2 tommers mellomrom på den andre. Kryp dine kalklinjer om nødvendig for å gjenspeile justeringene.

5.

Spred tinsettmørtel over krysset mellom de to linjene. Sett gulvfliser på plass ved krysset, legg fliser mellom dem. Spred mer mørtel og fliser, bygg mot veggene og kabinettbunnen. Klipp fliserne ved veggene og skapene etter behov, etterlater omtrent 1/4 tommers fra kanten av flisene til veggen eller kabinettet.

p> La flisene settes for en dag. Fjern avstandsstykkene. Sprenk gulvet med en fugemasseflat, tving grout inn i mellomrommene mellom flisene. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

7.

Installer basen trim rundt omkretsen av flisen gulv, med en trimspiker. Behandle kabinettet som en vegg, installer basen på bunnen av bunnen av den, og dekker mellomrummet mellom kuttene på flisen og kabinettet.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du skar fliser.
 • Ved å installere gulvfliser på kjøkkenet, etter at kjøkkenskapene allerede er installert, høres det skremmende ut. Men det er ikke komplisert hvis du bare behandler bunnen av skapet --- den delen som sitter på gulvet --- som om det er en vegg, komplett med base trim installert for å dekke skjøten mellom flisekanten og kabinett. Det er spesielt viktig at du legger ut gulvet på forhånd, slik at du ikke kommer til å ende opp med veldig tynne, ubehagelige fliser på bunnen av skapet.

  Andre artikkelen

  Hvordan bøye en plast laminat counter topp
  Keramikk mot Porcelain Gulvfliser
  Tile Caulking Tips
  Taktilgang Ladderkrav
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Slik fjerner du malte popcorntak
  Hvordan feste huset wire
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  Tricks av Trade for Hanging Gips
  Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
  Slik bytter du en Delta Bathtub Drain
  Hvordan fungerer Low-E Window Film?
  Hva er Interiør Trim?
  Hvordan lage parkett tre design
  Hvordan installere metall tak blinker for en skylight
  Slik installerer du utendørs trinn
  Slik fjerner du gammelt bakgrunn for å sette inn nytt
  Hvordan Remodel Baderomskap
  Hvordan henge hyller på en murvegg
  Slik avslutter du støttestøttene i en kjeller