Slik fjerner og bjelker keramisk fliser

Slik fjerner og bjelker keramisk fliser 

1.

Fjern fugemasse fra rundt flisene ved hjelp av et håndholdt roterende verktøy. Sett verktøyets hode for høyt og trykk det forsiktig på fugemasse mellom flisene. La det roterende verktøyet slipe seg og fjerne fugemasse. Flytt verktøyet sakte, og prøv å unngå å støte inn i kantene på flisen, noe som kan forårsake en brikke.

2.

Finn en utsatt kant av en flis for å begynne å fjerne dem . Hvis dette er en veggflis, kan du starte med kantflisen. Hvis disse er gulvfliser, må du kanskje bryte fra hverandre og ofre en flis for å finne kanten av neste flis.

3.

Sett putty kniven inn i rommet under flisens kant. Trykk forsiktig på håndtaket av putty kniven med en hammer, og skyv putten kniven bort fra deg som du gjør. Hvis flisen ikke kommer til å dukke opp umiddelbart, bruk ikke mer kraft, slå kniven mer ofte med hammeren. For mye kraft kan spenne flisen og føre til at den knekker.

4.

Slip ned og fjern eventuell overskytende mørtel fra kantene på de keramiske fliser med en vinkelsliper. Det kan hende du må teste forskjellige hastigheter på slipemaskinen for å finne den hastigheten som sikkert vil fjerne den gamle mørtelen. Start med lavest mulig hastighet, og flytt opp til mørtelet er jordet. Den gamle flisen må være helt glatt og flat å installeres på nytt i en ny applikasjon.

Tørk flisene ned med en fuktig svamp for å fjerne støv som kan forbli. Dette støvet kan forstyrre den nye en dhesive bånd, så sørg for at flisene er så rene som mulig, og har god tid til å tørke før den er installert i sitt nye hjem.

Å redde gamle fliser til ny bruk er en populær del av grønn bygning. Gamle fliser har blitt fjernet fra franske gårdshus for å bli gitt nytt liv rundt om i verden, noe som reduserer kjøperens karbonavtrykk, samtidig som man får en følelse av historie til selv nye boliger.
Fjerning og redning av keramiske fliser kan være blant de mer vanskelige typer fliser til berging. Keramiske fliser er ofte tynne, og ikke ekstremt tette, noe som kan gjøre dem skjøre. Hvis nok omsorg tas, vil du imidlertid kunne redde gamle keramiske fliser til ny bruk.

Andre artikkelen

Slik installerer du Snaplock Laminatgulv
Slik lokaliserer du Residential Sewer Lines i Seattle
Slik installerer du en takvifte fra toppen av A-Frame Home
Hvordan å fullføre en kjeller trapp
Slik plasserer du en forlengelsesstige trygt
Hvordan montere skumplater
Slik installerer du keramisk flis i et diagonalt mønster
Hvordan bygge Dekk Stair Railing
Slik fliser du en backsplash på en dag
Plastrørinformasjon
Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
Hvordan å henge gips på et hjørne
Hvordan å figur tak singel dekning
Slik reface Peiser
Hvordan Estimere Tørrvegg Installasjon
Slik monterer du en takvifte
Typer av utvendig murstein
Komponenter for et solenergisystem
Trinn for å installere Pergo Gulv
Hvordan gjenopprette gamle peiser