Hvordan Finne Joint mellom en Tile Backer u0026 Gips

Hvordan Finne Joint mellom en Tile Backer u0026 Gips 

1.

Fjern eventuelle klistremerker eller etiketter som ligger på bakplaten innen 12 tommer av leddet.

2. Bruk en blyant til å Merk hvor du planlegger å installere den første raden med fliser. Målet er å identifisere alle ledd eller deler av ledd som flisen ikke vil dekke slik at du kan gjemme dem.

3. Bruk en 6-tommers gipskniv for å kutte bort eventuelle skadede deler på enten gipset eller bakplaten. Hvis du har problemer med å kutte bakerbrettet, bruker du en verktøykniv til å kutte strengenes nett som holder i betongen på bakerbrettet. Trekk deretter bort de ødelagte betongstykkene manuelt.

4.

Kombiner hurtigkoblingsforbindelsen med romtemperaturvann i en 5-liters bøtte. De nøyaktige mengdene du bruker, vil avhenge av produsentens instruksjoner og størrelsen på prosjektet. Legg pulveret sakte til vannet mens du blander deg med den andre hånden.

5.

p> Dekk den vertikale skjøten mellom bakplaten og gipsvegget med en generøs jakke med felles sammensatt. Bruk 6-tommers kniv til å lage et bredt, jevnt lag.

6.

Klipp et stykke papirgipsbånd i størrelse og legg det over skjøten. Tørk båndet hardt med 6-tommers gipskniv for å fjerne den ekstra leddforbindelsen. Prøv å ikke tape tape rynken.

7.

Lakk og lim noen små horisontale ledd eller deler av ledd som flisen ikke dekker. Bruk blyantlinjen som en veiledning. Noen vanlige steder er øverst og nederst på den vertikale skjøten. Vanlige steder er nær midten av den vertikale skjøten.

8.

Tillat alt å tørke. Hvor lang tid dette vil ta, avhenger av hvilken type hurtiginnstilling som er sammensatt av deg bruk. Se på pakken f eller eksakte tider.

9.

Lag en ny sats med hurtiginnstilling fellesforbindelse.

10.

Bruk en 12 -inch gipsvegg kniv for å påføre tykke, glatte lag med felles sammensetning over papirbåndet og gipsveggsiden av den vertikale ledd. Det er ikke nødvendig å bygge opp området der du senere skal installere fliser. La det blandede stoffet tørke.

11.

Sand området med 100-grit sandpapir til det er glatt. Hvis området fremdeles ser ujevnt ut, kan du fortsette å bruke tynne strøk med felles sammensetning til ruheten forsvinner.

Badene har vanligvis gips overalt, bortsett fra bak fliser. I stedet for gips, bruker byggere fliser bakerbrett til underlag flis installasjoner. Hvis brikken bakerbrett byggeren installerer er større enn det området som vil motta flis, vil det være en synlig felles hvor bakplaten møter den nærliggende gipsveggen. For å skjule denne felles må du legge inn papirbånd over det med felles sammensatt. Etter at du har installert båndet, må du gjemme det med et annet lag med felles sammensatt.

Andre artikkelen

Trimalternativer for utvendig vindu
Hvordan Hilti HDI-P Drop-Anchors
Slik bruker du Geotextile Fabric
Slik installerer du et fjærbelastet hengsel på en skjermdør
Den beste måten å installere tregulv
Kjeller Remodel sjekkliste
US Government Office for Solar Grants Information
DIY Tile Install
Hvordan bygge et underholdningssenter i stedet for peisen
Slik installerer du store fliser
Wood Cutting Hand Tools
Snekker Måleverktøy
Hjemmelaget Greenhouse Ideas
Slik fjerner du bakgrunnsbilde fra et Wall Board
Slik installerer du dusjdører på flis
Slik fliser over en flis peis
Hva er en enveis lagbolt?
Slik installerer du en flytende hardt tregulv
DIY Awning Design
Hvordan bygge noen møbler ut av tre