Fysiske egenskaper av porselenstein

Fysiske egenskaper av porselenstein  Porselen fliser har vært et populært byggemateriale i mange år. Selv om porselen porselen kan betraktes som delikat av noen samlere, er porselen flis holdbar og sterk. Dens attributter har gjort det til et av de beste valgene til byggherrer, huseiere og designere på jakt etter et allsidig materiale til bruk i kjøkkenplater, benkeplater, gulv og badestamp og dusjboder. De fysiske egenskapene til porselen skiller seg fra andre typer keramisk fliser.

Ler

Porselenfliser er laget av en spesiell type leire med spesifikke egenskaper som gir porselen sin styrke og fin tekstur. Ifølge MileHiCeramics.com, er leire som vanligvis pleier å lage porselen glatt og kan støpes eller kastes på et potterhjul for store biter, samt tynne, delikate biter. Leiren går gjennom en 15 prosent krympefrekvens som den tørker Porselensleire oksiderer vanligvis til en hvit skygge, eller det blir gjennomsiktig når den avfyres.

Styrke

Porselenfliser er kjent for sin styrke og holdbarhet når den brukes i byggeprosjekter og hjemmeprogrammer. skyldes delvis porselenlens kvaliteter og delvis til avfyringsprosessen for porselenfliser. Porselen blir typisk avfyrt ved høye temperaturer som overskrider brenntemperaturen for andre typer keramiske fliser. Brenningsprosessen glirer flisene, så det blir hard som glass. Avfyringsprosessen gjør flisen også tettere, så den er sterkere og viser ikke slitasje så lett som andre keramiske fliser.

Ikke porøs

Porselen fliser er naturlig motstandsdyktig mot fuktighet, som gjør det til det åpenbare valget for applikasjoner på kjøkkenbord, dusjvegger, badgulv eller svømmebassengområder. Ifølge TileUsa.com, er porselen klær som brukes til å lage porselen fliser typisk mer tett til å begynne med, og de har en vannabsorpsjon på 0,5 prosent eller mindre, mens ikke-porselen fliser har vannabsorpsjon større enn 0,5 prosent. Avfyringsprosessen ytterligere herder porselen og øker tetthetsnivået, så porselen er en sterk, solid overflate som ikke absorberer vann og forblir nesten ugjennomtrengelig for flekker. Glasert porselen fliser kan gi enda større vannmotstand, fordi glasset fyller i mikroskopiske hull som kan eksistere i overflaten for å forbedre de ikke-porøse egenskapene til porselen.

Andre artikkelen

Slik bøyer du en stålplate med en sledehammer
Hvordan bygge et innebygd underholdningssenter
Innebygd Peis Ideas
Steg-for-trinns veggramme
Informasjon om rød granitt
Hvordan kutte en svamp gummi pute
Hvordan gå grønn gratis
Små Kitchen Layout Ideas
Slik fliser du en liten dusj
Slik installerer du Overhead Marble Tile
Byggeplan for en Solar Hot Air Collector
Gulvflis Installasjonstips
Slik legger du vinylfliser som en backsplash
Slik installerer du en PVC-dusjpanel
Tennessee Building Codes for en Home Foundation
Formål med et siltgjerde
Hvordan lage et Solar Storage-batteri
Hvordan bøye en plast laminat counter topp
Slik installerer Backsplash Kitchen Wall Tile
Slik beregner du kvadratfot for gulv