Verktøy for gravering og carving

Verktøy for gravering og carving  Med ethvert prosjekt er det viktig å ha de riktige verktøyene. Ved utskjæring og gravering er det et bredt utvalg av verktøy som skal brukes. Disse verktøyene brukes til å kutte og meisle materialet som blir bearbeidet og må holdes skarp for optimal ytelse. Noen av disse verktøyene er enkle håndblade, mens andre er elektriske og mer utførlige. Følgende er noen av de mest populære graverings- og snekkerverktøyene.

Chip Carving Knife

Dette verktøyet er det mest grunnleggende av carving-verktøy. En brikkekniv har vanligvis et trehåndtak som er laget for å passe på hånden din komfortabelt. Lengden på bladet er rundt 1 1/2 tommer. Chip carving kniver brukes vanligvis i begynnelsen av et prosjekt når råvarene har men til å bli laget i en bestemt form. Denne kniven er for den grunnleggende utformingen og skisseringen av en treskjæring. Når grunnformen og skjemaet er oppnådd, brukes andre verktøy for detaljert gravering.

V-Gouge Carving Meisel

V-gouge meisler gjør akkurat hva deres navn tilsier --- de gir en 'V' -form i din carving. Den har et håndtak med et utragende 'V' -formet blad. Dette er bra for å lage spor i en gravering. < h2> Spoon Gouge Meisel Som navnet antyder, er skjeen meisjeben skjeformet på bladenden. De kommer til nytte når de meier avrundede områder som en flat meisel ikke kan nå.

Flat Meisel

Denne meiselen er flatt på den ene siden og skråstilt til en skarp ende på den andre siden. Det brukes til å barbere flate områder jevnt. Det kan også brukes til å skjære hjørner og nedover den flate innvendige veggen av utskjæringer.

Mallet

Ved utskjæring er det vanlig å trykke på et meisels håndtak med en hengekøye. Skubbe en meisel med egen hånd kan være vanskelig --- hvis du slynger og skyver for hardt, kan du ødelegge carving. Tapping forsiktig på en meisel med et hengekøye gjør at carver kan barbere brikken på en mer subtil og presis måte.

Motorisert fleksibelt akselverktøy

Dette verktøyet har en motor og en lang fleksibel aksel med avtagbare burs og biter for gravering. Motoren er vanligvis hengt i luften over en arbeidsbenk, slik at akselen kan henges ned til benknivået. av forskjellige utskjæringer og gravering burs og biter kan festes til den pennformede akselen. Når den er i bruk, holdes akselen i hånden og spinner med høye hastigheter, noe som muliggjør en rask graveringsprosess. Den typiske motoren for dette verktøyet er mellom 1/8 og 14 HP og kjører på opptil 20.000 RPM. Avhengig av hvilken bur eller bit som brukes, kan dette verktøyet grave tre, metall eller plast.

Andre artikkelen

Sikkerhetsverktøy for taktekking
Slik installerer du fliser i mobile hjem
Slik fjerner du et blekkstempel fra forbehandlet tre før du smelter det
Granitt og marmor restaurering
Kobbersulfat Trebehandling
Hvordan bygge et stativ alene skap
Hvordan Coat en benkeplate med et sementlignende produkt
Slik begynner du å blende hus
Typer av beslag for vannledninger
Slik installerer du maskinvare på treinngangsdører
Slik installerer du Keramisk Tile Over Cork Underlay
Slik installerer du teppe på en kurve
DIY Tile Bath
Modular Log Cabins i California
Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
Slik rengjør du en betongmaskin
Barn Building Ideas
Instruksjoner for installasjon av Beadboard Planking
Den beste måten å fjerne en keramisk flisegulv
DIY Door Trim