Tips for Kjøkken Remodelers

Tips for Kjøkken Remodelers  Når du ombygger hvilket som helst rom i ditt hjem, må du undersøke, planlegge og holde deg over kostnadene dine hvis du vil holde deg innenfor budsjettet. Din forskning bør omfatte å studere hvordan du bruker kjøkkenet ditt eller planlegger å bruke ditt nye kjøkken. Dette er viktig fordi det hjelper deg med å identifisere den optimale layouten, samtidig som du sikrer at du har apparatene du trenger der du trenger dem. Det kan også bidra til å forhindre impulshopping når du ser nye, nye produkter som er fantastiske, men ikke innenfor budsjettet og ombyggingsplanen.

Budsjett

Fordi kjøkkenoppdatering vanligvis har en god avkastning på investeringen din (ROI) Det er viktig at kjøkkenet ditt er på mål uten å være under eller overdrevet for størrelsen ditt hjem og nabolag. I henhold til National Association of Realtors 2005 Cost vs Value Report kostet gjennomsnittlig oppskalere kjøkkenomforming $81 552 med et avkastning på 84,8 prosent, mens gjennomsnittlig mellomrange-makeover hadde et avkastning på 91 prosent med en kostnad på $43.862. Og med en gjennomsnittlig ombyggingskostnad på $14 913, har det gjennomsnittlige mindre kjøkkenet ombygging det høyeste avkastningen på 98,5 prosent.


Et annet tips når du har satt budsjettet, er å handle rundt for en entreprenør. Ifølge artikkelen msnbc.msn.com, 'Tips for et bedre kjøkkenreparasjonsprosjekt' (se Referanse 1), bør du ikke automatisk ansette den laveste budgiveren din jobb, da du ofte får det du betaler for, og ikke hva du forventer .

Din arbeidstrekant

I henhold til Repair-home.coms artikkel, 'Kitchen Remodeling Tips', definerer National Kitchen and Bath Association kjøkkenetrekanten som den imaginære trekanten som blir opprettet når du tegner rett linjer mellom kjøkkenvasken din, midtpunktet på koketoppen og midten av kjøleskapet ditt. Ideelt sett bør denne totale avstanden være mindre enn 26 meter, slik at du kan maksimere effektiviteten når du bruker kjøkkenet. Ved å forstå denne kritiske kjøkkengeografien, kan du sikre at ditt nylig ombygde kjøkken ikke bare er stilig, men også effektivt.

Reface eller Replace

Et viktig spørsmål du bør spørre deg selv før du starter kjøkkenet ditt, gjelder kjøkkenskapene dine --- en dyr, men likevel funda mental del av kjøkkenet ditt. Vil du refasere eller bytte kjøkkenskap? Mens mange først svarer, 'erstatt', når de fysisk ser den faktiske estimerte kostnaden for å bytte ut kjøkkenskapene sine, har ideen om resurfacing enorm appell. Ifølge Thisoldhouse.com er dette et prosjekt du kan gjøre selv (eller med hjelp av en ektefelle, partner eller venn) for en brøkdel av kostnaden for å bytte ut skap.

Andre artikkelen

DIY Gravel Grid Driveway
Dusj VVS maskinvare
Ideer til peis TV
Kutting rett med en Sawzall
Gummi Taktekking Verktøy
Hvordan brenner jeg Saltillo?
Hvordan bygge en underjordisk bunker
Power Woodcarving Sliping Verktøy
DIY: Slik fjerner du benkeplater
Feil å unngå med laminatgulv
Støping Materialer
En BMP-sjekkliste
Strålingsnivåer i benkeplater
Keramiske fliser Installere problemer
DIY hjørne hyller
Enkel måte å løfte kryssfiner til andre etasje
Typer av avløpssystemer
Hvordan lage et kjeller bar område
Hvordan måle for flisinstallasjon
Hvordan lage en rabatt kjøkken remodel