Ideer for skjulte dører

Ideer for skjulte dører  Selv om skjulte dører kan høres for mye som noe fra en Hardy Boys eller Nancy Drew-historie for noen villaeiere, kan en skjult dør være akkurat det du leter etter for å skjule noe eller noe sted i ditt hjem. Ofte pleide å skjule trygge rom, kontorer og verdisaker, en skjult dør kan også være et morsomt tillegg til et barns rom eller et familiebibliotek. Men hvis du noen gang bestemmer deg for å selge ditt hjem, ikke glem å fortell de nye eierne.

Bokhyller

Kanskje det mest populære elementet som skjuler en skjult døråpning, en bokhylle eller innebygd hylle, kan plasseres nesten hvor som helst i huset ditt fra kjøkkenet til biblioteket til stuen. Men hvis du planlegger å bruke en bokhylle som skjult dør, må du sørge for at det er nok plass til bokhylla til å svinge ut, siden en bokhylle dør er bredere enn en vanlig dør.

Skap

Et innebygd skap kan gjemme en dør på en av to måter. Den kan skape for å svinge ut, som en bokhylledør, eller hvis et spesielt høyt skap brukes, kan kabinettet åpne for å avsløre en gangvei inni. Men vær forsiktig, hvis du velger å lage en gangvei inni, må det du enkelt fjerner eller skiller i skapet, slik som klær.

Speil

Hvis døren du vil gjemme ligger i ditt soverom eller bad, tenk på å dekke det med et speil i full lengde. En standard dør som svinger ut med en si mple fjærlås som åpnes når du trykker på den, kan bli skjult på en slik måte. For å legge til effekten, bruk designelementer i rommet, for eksempel fliser eller en dørramme som ser ut som en speilramme for å legge til illusjonen.

Paneler

Hvis du vil at skjult dør plasseres i et bibliotek eller i et område hvor paneling ikke ville virke ut av sted. Skjul en skyvedør eller grunnfjærpute bak de estetiske og designelementene på veggene dine. Når du lager døren din, må du sørge for at dørens kanter faller på logiske steder i panelet, for eksempel ved sømmen.

Tak

I noen tilfeller kan skjulte dører utformes for å falle ned fra et tak. For å gjemme døren bedre, plasser døren et sted hvor taket er flislagt eller naturlig kvadratet av, slik at du ikke merker kantene på døren.

Andre artikkelen

Hvordan male Hallway u0026 tilstøtende rom forskjellige farger
Slik bytter du en taklampe
DIY Dørramme Installasjon
Forskjell i konstruert tre- og laminatgulv
Hva er fordelene mellom massivt tregulv og bambus?
Materialer å bygge en uteplass
Slik gjenoppretter du Formica countertops
Slik bytter du fliser rundt en vask
Hvordan bygge en Tennis Ball Antenne Launcher
Tips om å male ny gips
Slik fjerner du overflødig grout etter grouting Tile Work
Verktøy for homesteading
Typer Paint Mixers
Hvordan bygge Curbing Forms i Betong
Slik installerer du en Prehung Entry Door med Side Lites
Typer Keramiske Tile Installasjoner
Hvordan kutte molding og trimme
DIY kjøkken teller maling
Hvordan å henge gips på et hjørne
Hvordan bygge et hus ved hjelp av Feng Shui