Hvordan bygger jeg et verktøyskap for å lagre større verktøy?

Hvordan bygger jeg et verktøyskap for å lagre større verktøy? 

1.

Tegn linjer for hyllene. Sett de tre stykkene kryssfiner som måler 24-ved-84-ved-3/4-tommer på et arbeidsbord og merk en 24-tommers side på hvert stykke som bunnen. Mål fra bunnen av hvert stykke og merker på 4, 4 3/4, 29 1/4, 30, 70, 70 3/4 og 83 1/4-inches. Plasser innrammingstorget på merkene og trek linjer over kryssfiner. Disse er sidene og baksiden av skapet.

2.

Lag pilothull for skruene. Bor fire pilothull mellom linjene og på toppen av stykkene med 1/16-tommers borekrone. Plasser en av dem 1 tommers fra de lange sidene og de andre ca 7 tommer fra hverandre. Vri de tre stykkene over og bor forsenkringshullene på samme sted som pilothullene for å skjule skruehodene når de er installert.

3.

Monter baksiden mellom sidene. Påfør lim på 84-tommers kantene på en av de tre stykkene og fest den mellom de to andre med ferdigspikerne. Vær sikker på at linjene som er trukket er på innsiden av forsamlingen. Plasser forsamlingen slik at ryggen er flatt på bordet.

4. Legg til hyllene. Legg litt lim på de 23 1/4-tommers kantene på de fire stykkene av kryssfiner som måler 24-ved-23 1/4-ved-3/4-tommer. Legg dem mellom linjene trukket på sidene. Sikre dem gjennom pilothullene i skapets sider med gipsskruene. Vri kabinettet på en av sidene.

5.

Fest klemmene for å støtte hyllene. Påfør lim til en 4-tommers side av de åtte stykkene av kryssfiner som måler 4-ved-23 1/4-ved-3/4-tommer. Dette er cleats. Plasser dem mot undersiden av hyllene og fest dem med gipsskruene. Vri kabinettet på den andre siden og fest de resterende klossene på samme måte.

6.

Fest tilbake på hyllene. Vri verktøyskapet over, så ryggen vender opp. Kjør gipsskruene gjennom pilothullene i baksiden og inn i hyllene. Vri verktøylinjen over og rengjør overflødig lim med en fuktig klut.

Tips og advarsler

 • Bruk sand og sealer på verktøyskapet for å forlenge sitt liv.
 • Monter kroker på utsiden av skapet for å lagre andre verktøy.
 • Legg hjul på bunnen av skapet for å gjøre det mobilt om ønskelig.
 • < li> Ikke la strømverktøy være innenfor rekkevidde av små barn.
 • Ikke lag tungt verktøy på øverste hylle.
 • Verktøyskapene kommer i mange former og størrelser. Men når du trenger å oppbevare en bærbar luftkompressor eller en bærbar bordsag, vil det vanlige verktøysettet ikke virke. Bygg ditt eget verktøyskap for dine store verktøy med en god klasse på 3/4-tommers kryssfiner for å være sikker på Skapet er sterkt nok til å oppfylle dine verktøyspesifikasjoner. Tilpassede åpninger mellom hyllene gjør dette gjør-det-selv-prosjektet verdt innsatsen. Du kan legge til justerbare hyllebaner senere hvis du trenger flere hyller.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Slik måler du strøm med en klemmåler
  Hvordan lage Laminat Trim Molding av en stein peis
  Slik blander du en dormer inn i hovedtaket
  Slik installerer du Beadboard over eksisterende paneler
  Hvordan bygge en fiskedokk for en dam
  Hvordan reparere en sement kjeller
  Fordel med Honed Vs. Tumbled Travertine
  Slik legger du til en lyskrets
  Hvordan knuse betongplater i steinformede stykker
  Informasjon om Green Flooring
  Hvordan fikse revet gipsvegg
  Hjemmelaget Attic Trapper
  Hvordan bygge små tilbehør hyller
  Hvordan måle og beregne grus
  Slik installerer du en Linoleum Tile Floor
  Solid Wood Vs. Engineered Wood Floor
  Hvordan bruke en Power Coping Saw
  Bordplater