Borat Termitbehandling

Borat Termitbehandling 

Effekter

Borat er et naturlig forekommende mineralsalt som har blitt brukt siden begynnelsen av 1990-tallet som behandling av termitter. Termitter skader trekonstruksjoner ved å spise skogen. Bakterielle protozoer i termittene fordøyelseskanalen bryter ned treet til næringsstoffer for termitter. Borat virker ved å drepe protozoer i fordøyelseskanalen, slik at termiet ikke lenger kan fordøye treet. Termiet dør i hovedsak til døden.

Søknadsprosess

Borat selges i pulverform. Det er blandet med vann og påføres på blått tre med en pumpehånds sprøyte. Vanligvis er to applikasjoner nødvendig på separate dager. Dybden av penetrasjon og effektivitet av behandlingen avhenger av flere faktorer, som for eksempel temperaturen og fuktighetsinnholdet i tømmeret, treslag og antall anvendte applikasjoner.

Fordeler

Borattermittbehandlinger er svært giftige for termitter. De vil gjøre termiet ute av stand til å fordøye tre. De har lav toksisitet for mennesker og dyr, så de er trygge å bruke i hjemmet. Boratbehandlinger varer livet til lumbalen, så det er ikke nødvendig å bruke på nytt. Borat er ikke-korroderende for metall, så det vil ikke påvirke metallfeste, skruer og negler som brukes i byggingen av et hjem.

Ulemper

Den viktigste ulempen ved borattermittbehandling er at de trenger å gjøres som hjemme blir bygget. Borat må påføres på det blotte treet før det er dekket med isolasjon og gips, for å være effektiv. En annen ulempe er at fuktighet kan påvirke boratbehandlingen. For eksempel kan vannformet et lekkende tak vaske bort boratet fra skogen, slik at det er utsatt for termittskader. Dette er grunnen til at borat ikke brukes på utvendige konstruksjoner som dekk og utendørsposter og rekkverk. Regn ville fortynne nivået av borat i skogen.

Betraktninger

Lumbar distributører selger tre som allerede er bevart med borat. Denne typen tømmer brukes i nybygg. Disse produktene har en livstidsgaranti mot termitter. Borat termitt behandlinger er en forebyggende behandling som brukes til å behandle treet i ditt hjem. Mange termite behandlinger fokuserer på å drepe termitter når de allerede har invadert ditt hjem eller tre struktur. Disse behandlingene vil drepe termittene, men for ofte er skaden allerede ferdig. Borat- eller natriumboratløsninger tar sikte på å drepe termittene før de kan lage en koloni i hjemmet ditt.

Andre artikkelen

Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Power Rotary Tools
Designideer for et flertalltak
Hvordan måle mengden energi samlet av solcellepaneler
Slik installerer du en trapp banister
Installere Keramisk Tile Over Betong
Hvordan sette fliser rundt en peis
Hvordan kutte flis for hånd
Installasjon av dekorative steinpaneler
Slik remodeler du kjøkkenet ditt for dummies
Hvordan lage tresulvinnleggsmønstre
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
Beskytter varmelampepærer
Slik legger du til Double Wallboard
Hvordan måle gulvplass til fliser
Slik legger du til 2X4 Wood til T Innlegg
Hvordan sette Wall Tile i et hjørne
Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
Keramiske fliser Installere problemer
Slik måler du på travertinfliser