Slik fjerner du en nøkkelborekaks

Slik fjerner du en nøkkelborekaks 

1.

Koble boren fra strømforsyningen. For en trådløs bore, vil dette bli en batteripakke. For andre typer øvelser, trekk ut strømledningen fra stikkontakten.

2.

Trykk og hold spindellåseknappen på borens kropp for å løsne chucken. for å holde knappen nede mens du dreier chucken mot urviseren for å åpne kjever så bredt som mulig.

3.

Se inn i åpningen mellom kjever. Hvis det er en skrue innsiden, løsne den med riktig type skrutrekker (flathead eller Phillips).

4.

Sett en stor unbrakonøkkel mellom kjeftens kjever. Trykk og hold spindellåsen knapp mens du dreier chucken med urviseren til den er stramt rundt unbrakonøkkelen. Kontroller at spindellåseknappen er helt utkoblet før du går videre til neste trinn.

5.

Trykk lett på Enden av unbrakonøkkelnøkkel med en gummiklippe slik at chucken vender mot urviseren. Fortsett å trykke til chucken er løs nok til å vri den resten av spindelen med hendene.

Tips og advarsler

< li> Hvis du bytter ut den gamle chucken med en ny, må du sørge for at utskiftningen sitter riktig før du bruker boret til å fungere igjen. Det kan være farlig for chuck å rotere selv litt utenfor aksen. Hold boret opp og trykk kort på avtrekkeren for å kontrollere rotasjonen av borekronen før du bruker den på noen prosjekter. Hvis du bruker din elektriske boring ofte, kan du eventuelt fjerne den nøkkelfrie chucken og erstatte den med en ny. Forsikre deg om at du bruker riktig erstatningsdel for boringen før du prøver å installere den. Å tvinge feil type chuck på spindelen kan skade tråden og kunne skape en farlig vri når boret begynner å rotere med høy hastighet. Ta den gamle nøkkelfri chucken med deg til maskinvarebutikken når du handler for en erstatning, eller sjekk produsentens nettsted for riktig delenummer.

Andre artikkelen

Slik installerer du arbeidslys i garasjen
Slik installerer du murstein på treflate
Hvordan lage en treplate rack
Dumpster Enclosure Spesifikasjoner
Slik installerer du en veggmontering på en lath u0026 plaster Wall
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
White Oak Flooring Grades
Hvordan gjenopprette en ytterdør
Slik installerer du en dusjkabinett
Bad Vanities på et budsjett
Er tregulv et godt valg for kjøkken og bad?
Slik dekker du murstein med flis
Hvordan legge travertin gulvfliser
Slik identifiserer du asbestprodukter
Slik måler du Boltstørrelse og Bor Bit Størrelser
Hvor mye skal jeg betale for flisegulvinstallasjon?
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Slik bruker du en dreibar på skjermdørene
Slik tester du avløpsrør
Slik løser du 18V Ryobi batterier