Hvordan skribere en kabinett til veggen

Hvordan skribere en kabinett til veggen 

1.

Påfør maskeringsknappen langs kanten som skal skrives, slik at du kan se linjen du skal tegne.

2.

Nivå eller plumb ditt skap. Nivell et grunnskap ved å plassere shims under den. For å plumb et veggskap, hold det mot veggen og legg et skille mellom veggen og ansiktsrammen. En hjelper er nyttig når du arbeider med veggskap.

3.

Hold blyanten flatt mot veggen og skyv den langs kabinettets ansiktsramme. Hvis gapet er større enn 3/16 tommer, bruk et scribe-verktøy eller hold blyanten din på en måte som opprettholder en jevn avstand fra veggen.

4.

Sand ansiktsrammen eller fyllstrimlen med beltespjeld eller blokkplan. For å holde baksiden av ansiktsrammen fra å treffe veggen, ta den tilbake noen få grader.

5.

Legg kabinettet mot veggen og nivå eller rør den. Hvis gapet er borte, er du ferdig. Hvis ikke, skriv det på nytt og sand det for å passe.

Tips og advarsler

 • Et skribentverktøy er bare et kompass med kun en vingemutter. Et vanlig kompass har deler som gjør det vanskelig å komme seg nær veggen.
 • Når du fjerner mer materiale enn det som enkelt gjøres med beltesliper, bruk et blokkplan eller kraftplaner for å fjerne det meste av materialet og sand til din linje med beltesanderen.
 • Bokseskaper uten ansiktsrammer krever en fyllestrimmel, ikke bare for å passe på skapet på veggen, men ofte for å få skabet bort fra veggen for å fjerne dørhyllene, baseboard eller andre hindringer.
 • Forsiden av skapene passer ikke alltid mot veggen uten hull. Heldigvis er de bygget med ansiktsrammer som overlapper skapboksen omtrent 1/4 tommer, som kan slipes eller skjelpes for å passe veggen. Skap uten ansiktsrammer bruker fyllstrimler for å gjøre rom for skribing. Å fjerne gapet kalles å skrive på skapet. Du kan bli fristet til å kappe gapet, men å skrive på skapet ser mye bedre ut og øker kvaliteten på arbeidet ditt. En blyant jeg vil gjøre, men et billig skribentverktøy fungerer best når gapet er bredere enn 3/16 av en tomme.

  Andre artikkelen

  Typer av Garage tak
  Hvordan å beregne gulv for trapper
  Egenskaper av rustfritt stål 316L
  Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
  Enkle måter å gjøre fliser til kjøkkenet Backsplash
  Tile Vs. Kompositt tregulv
  Slik kjøper du OSB Board
  Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
  Gulvstrimlingsprosedyrer
  Trykkbehandlingen av tre
  Bøker om Remodeling en kjeller
  Slik dekker Laminat benkeplater med betong
  Hjemmelaget butikkskap
  De beste byggverktøyene
  Hvordan å isolere en veranda gulv
  Everest Attic Ladder Installasjonsinstruksjoner
  DIY Finér Kjøkkenskap
  Slik installerer du en klessnål på en vinklet vegg
  Lommeportdørprosjekter
  Slik installerer du utvendig rekkverk