Elektriske testteknikker

Elektriske testteknikker  Å vite elektriske testteknikker er en viktig ferdighet for alle villaeiere. Eiere av eldre boliger kan oppleve at husholdningens kabling ikke er helt opp til standard. Remodelers må ofte sjekke kretsene etter installasjon for å sikre at arbeidet er gjort riktig. De fleste elektriske testene er relativt enkle, men det krever noen spesialiserte verktøy og teknikker.

Lavspenningstesting

Huseiere som kjører lavspenningskabel, for eksempel CAT-5 ethernetkabling, bør teste alle ledninger etter installasjon. Trekk kabelen for stramt, pakk den rundt et hjørne eller installer det også i nærheten av elektriske ledninger eller belysningsarmaturer kan alle forårsake problemer. For denne lavspenningstilkoblingen anbefaler HomeTech Solutions en kabel tester og adaptere som passer til kabelender. Plugg hver kabel inn i testeren i henhold til produsentens instruksjoner og se etter grønn lys på testeren, som indikerer en fungerende kabel. Et rødt lys indikerer at kabelen er dårlig. Kontroller elektriske kretser med en krets tester En krets tester er en liten enhet som består av to sonder - vanligvis en rød og en svart --- koblet til en liten hoveddel. Av sikkerhetshensyn må du sørge for at kretsen er slått av på hovedpanelet før du tester den. Den sorte sonden skal plasseres mot en bakke, for eksempel metallet inne i en utløpsboks og den røde sonden mot ledningstråd i kretsen. Testere kan også brukes ved å plassere probene direkte i hullene i en utgang. Hvis kretsen fungerer, lyser lyset på testeren. Hvis kretsen har kort eller annet problem, vil lyset holde seg mørk.

Kontrollere elektriske kretser med multimeter

Multimetre og andre spesialitetstestere gir mer informasjon om en krets enn en grunnkretsprøveanordning. Disse verktøyene måler ikke bare om en krets er bra eller dårlig, men viser også hvilken spenning er tilgjengelig, samt resi holdning. Andre spesialverktøy inkluderer spenningsfallstestere og effektbrytere. Disse kan brukes til å lete etter svært spesifikke feil i en krets, for eksempel en skadet bryter eller en dårlig spleis. Å bruke dem er mye som å bruke en mer konvensjonell krets tester, men de tilbyr mer informasjon. De har også en tendens til å være betydelig dyrere enn en grunnleggende tester.

Andre artikkelen

Slik setter du fast trepinner direkte til en grunnmur
Hvordan å eliminere lakk lukt
Slik installerer du laminat tregulv
Stucco Home Construction og Dør Installasjon
Hvordan lage et felle for regnvann
Modulære hjem Vs. produsert
Hvordan Estimere Wall Insulation
ADA-regler for stolplattformer og heiser
Hvordan Finne Cedar Helvetesild på Gable Ends
Prehung Dører u0026 Jambs
Instruksjoner for å bygge en vindmølle
Fordeler med kledning
Tile Transition Ideas
Luftbørsteverktøy
Maling farge ideer for kjøkkenskap
Metal Cutting Power Tools
Shingles Takmateriale Informasjon
Kjeller Toalett Valg
Innramming av en fliseredusj
Creative Tile Ideas