Tips for DIY Lock Floorboards

Tips for DIY Lock Floorboards 

Akklimatisering

Ikke åpne låsegulvene dine umiddelbart. I stedet plasser platene, fortsatt i esken, midt i rommet hvor de skal installeres. La dem tilbringe 48 timer å bli vant til temperatur og fuktighetsnivåer i dette rommet. Når du åpner pakken, bør du installere platene samme dag. Dette forhindrer dem i å dreie eller endre størrelse eller form. Undersøk alle panelene for retthet, riktig farge og lydstyrke før du starter installasjonen.

Første rad

Vær ekstra forsiktig når du installerer første rad. Det er ekstremt viktig for denne raden å være rett, selv om veggene dine har skiftet. Mål ekspansjonsavstanden i minst to steder langs veggen, og klem en kalklinje mellom dem for å hjelpe deg med å sette en rett første rad. lås gulvplanker langs veggen uten å feste dem først. Pass på at raden er helt rett, og lås den første raden sammen. Husk å forlate riktig plass (vanligvis oppført av produsenten) mellom første rad og veggen.

Hovedgulv

Start alltid den andre raden med et delvis bord, for å hindre at sømmen mellom gulvbrettene kommer opp. Staggerte sømmer ser mer ut som tradisjonelt hardved, og gir et sterkere og mer holdbart gulv i det lange løp. og lås den andre raden sammen som den første, jobber deg over gulvet. Gjenta med etterfølgende rader.

Siste rad

Som med første rad måler du utvidelsesavstanden på to eller flere steder og Snap en kalklinje. 'Tørrpasning' t Han siste rad, legger den ut med tungen mot veggen. Pass på at den siste raden er nøyaktig rett før du låser noen brett sammen. Hvis du trenger, må du passe på det siste brettet på plass med en knivbøyle. Det kan være en ekstremt tett passform.

Kutting

Det kan være nødvendig å kutte en eller flere gulvstykker for å passe, spesielt i eldre hus med vegger som har skiftet. Hvis du trenger å kutte et gulv, måler du alle mellomrom mer enn en gang, fra forskjellige punkter, og merk deretter linjen som skal kuttes. Bruk en sirkelsag, håndsag eller en hvilken som helst sag med et passende treblad for å kutte gulvbrett i lengden eller rive dem til riktig bredde. Vær forsiktig - du kan ende opp med et skrå gulvbrett. Lås laminatgulv er et flott valg for villaeiere som ønsker utseendet på hardved, men ønsker ikke å håndtere spikring, stifting, liming eller sliping. Denne typen laminatgulv er konstruert slik at den kan installeres over alle stive eksisterende gulv, og holdes på plass ved gulvstøping. Et låsende tregulv kan installeres om få dager, og krever ingen faglig assistanse.

Andre artikkelen

Slik plasserer du en forlengelsesstige trygt
Slik suger du en trebrennende komfyr gjennom en vegg
Interiørmalingfarger for et strandhus
DIY: Installere et toalett
Hvordan bygge en veggkledning
Hvordan ramme en nederlandsk dør
Hvordan remodel et bad med krystallblokker
Hjemmet bruker til hydrogenkraft
Ideer for en kommersiell grønn bygning
Slik jobber du trygt med asbest
Slik fjerner du betongverktøy
Typer av karakterer på bolter
Slik overfører du flisegulv til tregulv
Slik borer du et hull i herdet stål
Slik installerer du et badveggspeil
Hvordan Mix Floor Screed
Hvordan går jeg om å finne finansiering eller tilskudd til å bygge rimelige boliger?
Montering av min stasjonære luftkompressor
Instruksjoner for hvordan du installerer en innerdørsenhet
Slik legger du fliser til et gitt område