Slik legger du perlebord og støping til kabinettdører

Slik legger du perlebord og støping til kabinettdører 

1.

Vask skapets dører og skuffer med oppvasksåpe og vann. Skru av eventuell rusk eller fett ved bruk av en nylonborste. Tørk trærne umiddelbart med et håndkle. Fjern håndtak og knotter med en skrutrekker. Fjern hengslene på skapdørene. Den beste stilen til dør for å legge til støping og paneler har en ren, flat overflate.

2.

Mål utsiden av skapet fra side til side. Klipp to stykker 3/8-by-2-tommers støping til denne måling. Et stykke vil passe over toppen av døren eller skuffen, et stykke passer over bunnen.

3.

Mål utsiden av skapets dør eller skuff fra topp til bunn . Trekke 4 inches. Klipp to stykker av støpningen til denne måling. Ett stykke vil passe på hver side mellom topp og bunnstøping.

4.

Påfør lim på skapets dør eller skuff og på baksiden av topp- og bunnstøping . Juster støpningen til kanten av døren eller skuffen, og klem støp og dør sammen til limen er tørr. Påfør lim langs sidene, og monter sideformene på plass. Klem dem på plass.

5.

Mål innsiden av rammen av lister. Klipp et stykke 1/4-tommers perlebrettet for å passe inn i lister. Påfør limen løst på forsiden av skapet og på baksiden av perlebrettet, og trykk på panelet på plass. Tørk av overflødig lim. Vekt ned midtpanelet med noe tungt, for eksempel mursteinene i avisen. Tillat døren eller skuffen i 24 timer å tørke.

6.

Søm lister og sider på skapets dør eller skuff for å glatte ut lister. Hvis nødvendig fyller du små hull med trefylling.

Tips og advarsler

 • Denne typen kabinettløfter kan ferdigstilles ved priming, maling og antiquing skapene. Ofte er en underbelegg av grønt, blått eller rød malt på, og deretter påføres en antikk eller gulaktig hvit over den frakken. Deretter kan skapene bli antisket ved å slipe gjennom det hvite laget for å avsløre underlagets farge for å gjøre skapene eldre.
 • Bead bord kjøkkenskap er et populært valg av kabinettfinish som er tilgjengelig i de fleste hjem og kjøkken butikker. Ofte vil denne stilen bli antatt eller urolig for å skape et moderne, men innbydende utseende designet for å øke følelsen av komfort, enkelhet og varme i et moderne hjem. Beadbrettet ble tradisjonelt brukt til å dekke ujevne overflater og til å utnytte smale treverk når bredere brett var for dyrt eller vanskelig å skaffe seg. Perlebrettet passer inn i en tradisjonell, rustikk, hytte eller landstil.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet
  Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
  Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene
  Hvordan få brannstartere rød
  Hvordan velge en sandblaster
  Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
  Slik fjerner du flis fra aggregatbetong
  Slik legger du til en vegg i et rom
  Slik legger du MDF til en base
  Snekker Måleverktøy
  Gjør-det-selv Gipsveggprosjekter
  Typer av bordsager
  Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
  Room Remodeling Ideas
  Hvordan måle kvadrater på et tak i taket
  Hvordan bygge en liten hytte
  Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
  Hvordan bygge en Radius Interior Door Jamb
  DIY Slik bruker glassfiberbånd på gipsvegger
  DIY: Keramisk Tile Backsplash