Slik installerer du glassfiberpanner

Slik installerer du glassfiberpanner 

1.

Legg dypduker ned i arbeidsområdet.

2.

Mål lengden og bredden på din nåværende panne med et målebånd, Når flis eller vegg-surroundseksjonen er fjernet.

3.

Klipp avløpet med en sagsåpne for å få tilgang til avløpsrøret under dusjen. Hvis du ikke har tilgang, må du avta avløpsdekslet med en liten skrutrekker. Kompressorstype avløp kan løsnes med en skrutrekker.

4.

Fjern skruene eller neglene Bruk en trådløs bore og skrubrikke eller en liten krøllestang. Ikke vær redd hvis du ødelegger den gamle pannen fordi du fjerner den uansett.

5.

Pry opp den gamle pannen. Hvis dreneringen er limt på, klipp kaken i stykker, bruk sagsålen, og kutt deretter avløpsrøret når det er eksponert.

6.

Installer en ny kompresjonsdrenning i bunnen av pannen. Løsne låsemutteren, sett den øverste halvdelen inn gjennom dusjpannen, og skru tilbake låsemutteren ved hjelp av kanallåsen.

7.

Sett den nye pannen ned over avløpsrøret og deretter på gulvet. Kompressionsavløpet vil sitte løst over avløpsrøret for nå.

8.

Monter gipsskruer gjennom hullsporene og inn i knastene. Monter skruene rundt hver 6 tommer eller så og arbeid deg rundt. Stå inne i pannen som du gjør dette. Nye panner har ribber under pannen. Ribbenene er plassert høyere og lavere, så de er selvnivellerende på gulvet.

9.

Ta av det nye dreneringsdekslet med en skrutrekker. Plasser samme skrutrekker inni. En metallstang går over bredden av dreneringen. Sett skrutrekkeren inn i senterets spalte og stram med urviseren. Dreneringsrøret vil bli komprimert i en gummibylte.

10.

Fyll pannen med vann og kontroller eventuelle lekkasjer.

Tips og advarsler

 • Forsikre deg om at dreneringen på den nye pannen rager opp med den gamle. Hvis det ikke gjør det, må en rørlegger flytte avløpet for deg, før du installerer den nye pannen.
 • Lei en profesjonell for å hjelpe deg med å prep nettstedet for en ny installasjon. Hvis du har en fliser vegg, En del av flisene må fjernes før du kan installere den nye glassfiberdusjen. Hvis du har en karbad surround, må den klippes ut og byttes ut etter at den nye pannen er installert.
 • Bruk øyevern, ørevern, åndedrettsvern og hansker.
 • Hvis din gamle dusjpanne lekker eller aldrer, er dette en god tid å erstatte den. I dag er et vanlig valg for dusjpanner glassfiber. Disse typer dusjpanner kommer i mange størrelser og er lette og slitesterke. Glassfiber dusjpanner er tilgjengelig på maskinvare og oppussing butikker og er også billig.

  Andre artikkelen

  Slik installerer Vinyl kompositt gulvfliser
  De vakreste badene
  Ulemperne med en varmepumpe
  Mest rimelig måte å bygge et hus på
  Slik installerer du en kryssfiner tak
  Hvordan stoppe luft under en dør
  Hvordan gjenoppbygge en dørramme
  Marble Gulv Tips
  Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
  Tile Vs. Kompositt tregulv
  DIY: Sunroom Plans
  Slik installerer du et bakplate for keramiske fliser
  Fordelene ved Marmorgulv
  Slik legger du Marble Wall Tiles på Cement Board
  Slik går du grønn når du bygger en anlegg
  Informasjon om Sanding Betong
  Slik slår du på solpaneler for å drive et hjem
  Moderne Peis Design Ideer
  Slik remodeler du kjøkkenet i et gammelt hjem
  Slik installerer du Wire Mesh for å beskytte Sheetrock