Open Shelving Ideas for Entertainment Centers

Open Shelving Ideas for Entertainment Centers  Å ha et stilig underholdningssenter disse dager betyr ikke at du må holde kule elektronikk lukket i et skap. Du kan skape et skarpt, moderne utseende fra en rekke åpne hylletyper - fra klassisk til uvanlig. Men før du blir forelsket i den trendy medieveggen, må du sørge for at den passer til rommet og ditt overordnede utseende.

Bygg det opp

En populær medieoppløsning, innebygde, åpne hyller gir en slank del - Se alt som kan være vanskelig å få fra andre alternativer. Mål din plass og tilbringe litt tid på å planlegge den før du bygger, og ikke glem å ta med et sted for hvert stykke eller komponent du eier fra DVD-spilleren til DVDene til ditt verdifulle spillesystem.

Opprett en vegg

Hvis du har en vegg, kan du spare, bygge eller kjøpe åpne hylleoppbevaringskomponenter fra din lokale møbelbutikk og lage en medievegg. Stykket er ment å være blandet og matchet, og du finner et utvalg av hyllemuligheter fra loddrett hyll Å rulle ut hyller til standard horisontale hyller tilgjengelig i samme flekk eller farge. Men velg vel. Når du kjøper en bestemt lagringskomponent for medievegget, er du bundet til å kjøpe resten av brikkene fra denne produsenten, siden farge varierer så mye av bedriften.

Hold det enkelt

Noen ganger er det enklest. Hvis du har en flatskjerm-TV som henger på veggen, og bare en eller to elektroniske komponenter som følger med det, vil du kanskje holde fast med et enkelt hyllealternativ i stedet for et fullt underholdningssenter. Kjøp en liten hyller eller en lang bord eller installer en flytende hylle under fjernsynet ditt for å holde noen elektronikk du eier.

Gå for det uvanlige

Hvis det er enkelt og enkelt, er ikke stilen din, kle opp de åpne hyllene til underholdningssenteret ditt ved å få en litt uvanlig. Prøv ikke-tradisjonelle hylledesigner, for eksempel kuber eller A-rammerhyller. Opprett et nytt utseende med resirkulerte hyller laget av eldre skap, kommode, eller noe annet som virker plausibelt.

Andre artikkelen

Slik Stain Keramisk Gulvfliser
Hvordan gjøre Knockdown Gipsvegg Finish
DIY Garage Design
Pedestal Sink Vs. forfengelighet
Spjeldtyper
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Instruksjoner for å legge laminatgulv
Typer av gulvbord
Betong og hjemme reparasjon
Island Countertop Ideas
Hvordan lage skiferfliser på vegger
Slik fliser rundt veggkontakter
Slik sander kantene av tregulv
Hvordan legge fliser på et gulv som ikke er Plumb
Slik installerer du en veggmontering på en lath u0026 plaster Wall
Slik installerer du gulvfliser over trinnene
Slik Remodel Bath Light Fixtures
Instrumenter brukes til å måle lengde
Slik graver du opp et betonggulv
Hvordan bygge et Vintertøy Oppbevaringsskap