Hvordan lage herdet betong benkeplater

Hvordan lage herdet betong benkeplater 

Lag mold

1.

Kutte et stykke melamin som er lengden og bredden du vil ha din benkeplate. Dette vil bli bunnen av molden din og vil forbli på plass når resten av formen er fjernet. Nail eller skru brettet på plass på toppen av skapene.

2.

Klipp striper av melamin for å bli sidene og formen på molden din (bakveggen kommer til å dannes av formen). Hver stripe skal være den tilsatte høyden på tykkelsen på benken din. Spik hver stripe til grunnen av formen med en neglpistol. Bruk negler ca. 1/2 tommer lengre enn melaminens tykkelse. Lengre negler kan være forskjellige for å fjerne og kortere negler kan ikke være sterke nok til å holde betongen.

3. Bruk en 1/4 tommers perle av caulk til kantene inni melaminformen for å hindre lekkasje og å gi et buet utseende til kantene på betongbenken din. Bruk en fuktig klut over fingeren for å glatte caulken langs muggens kanter.

4.

Sett forsterkende stålnett inn i melaminformen for å sikre betongens integritet benkeplate og for å forhindre sprekker når betongen tørker. Hold nettverket ikke mer enn en tomme fra området som vil være toppen av benken.

Opprett benken

1.

Kombiner vannet, fargestoff og betongblanding i et blandebatteri. Mengden av hver ingrediens vil avhenge av størrelsen på betongbenken din, men proporsjoner vil bli notert på betongblandingsbeholderen. Rør blandingen med en murerhøvel til den har en konsistens som ligner på deig.

2.

Skru betongblandingen i melaminformen. Bruk en flot til å komprimere betongen som du skyver den inn i formen for å hindre luftbobler som vil svekke integriteten til benken. Bruk en hammer til lett å trykke rundt omkretsens omkrets for å ødelegge noen luftbobler som akkumuleres i nærheten av muggens kanter.

3. Tillat at betongen settes i en time, bruk deretter en trowel til å skrape bort overflødig betong fra toppen av melaminformen.

4. Dra melamin-sidene vekk fra benkeplaten med en pry bar etter at den har tørket i syv dager. Pry mot melaminen, ikke mot betongen, for å unngå skade på benken.

5.

Påfør silikonforsegling mot kantene på bordet hvor det berører veggen og rundt Bunnkantene på benken der det berører skapet.

6.

Påfør betongforsegler på toppen og kantene av betongbenken for å beskytte overflaten.

En pour-in-place betong benkeplate kan virke som et skremmende prosjekt for do-it-yourselfers vurderer mengden fysisk arbeidskraft. Trinnene er enkle å følge til tross for vanskeligheten av oppgaven, og den mest utfordrende delen for de som ikke er vant til å jobbe med betong, vil være blanding og påføring av betongen i bordplaten. Bruk gummihansker, sikkerhetsbriller, langermet skjorte og jeans for å beskytte huden din mot eksponering for betongblandingen og ikke la en mangel på erfaring fraråse deg for å ta på seg utfordringen med å lage din egen pour-in-place konkrete benkeplate .

Andre artikkelen

Glidende glassdører Vs. Franske dører
Hvor i rommet begynner du en flisegulv?
Tilskudd til installasjon av solpaneler
Palm Sander Safety
Hvordan bygge en trekk på Block Piers
Slik installerer du en klessnål på en vinklet vegg
Hvordan kutte keramiske veggfliser
Typer Railroad Hammers
Slik installerer du Crown Molding med ulike vinkler
Slik fjerner du teksturer fra malte vegger
Hvordan bygge en ekte Fieldstone peis
Hvordan installere Tile Floor over Wood Subfloor
Hvordan bygge en krypteringsrommet til tilgangsdør fra en tilknyttet garasje
Slik reparerer du en betongblokk
Hvordan å rengjøre skrap kobber for gjenvinning
Slik legger du store fliser
Hvordan Finne Cedar Helvetesild på Gable Ends
Hvordan bygge et billig hjem i Canada
Slik monterer du elektriske bokser i stråmurer
Typer av takplater