Hvordan installerer jeg Supreme Bamboo Flooring?

Hvordan installerer jeg Supreme Bamboo Flooring? 

1.

Spre gulvene ut i installasjonsmiljøet og la det akklimatisere i minst fem dager. Kontroller fuktighetsinnholdet i undergulvet med en fuktighetsmåler. Produsenten anbefaler at dette ikke er mer enn 4 prosent.

2.

Spred gulvutjevningsforbindelse på undergulvet, fyll sprick og sømmer og sand gulvnivå med beltesliper når den tørker.

3.

Spreng en plastdampbarriere på gulvet og stift den på plass med en stiftpistol. Hvis du ikke installerer en dampbarriere, vil garantien fra gulvet bli ugyldig, slik at den blir utsatt for cupping, separering og andre feil.

4.

Sett det første kurset på gulv på plass med en vegg i rommet, etterlater et gap på ca 1/4 tommer for utvidelse av treet. Klipp det siste stykket i løpet til lengden med en sirkelsag. Tavlene på brettene skal vende seg bort fra veggen.

5.

Toppspiker dette kurset på plass ved å pounding 2-tommers ferdige negler i par med 18-tommers intervaller . Gulvene er veldig harde, så bor pilothull for disse neglene. Snip hodet av en 2-tommers ferdig spiker for å lage en perfekt størrelse bit for disse hullene. Pass på å spiker hvert brett innenfor en tomme av sin riflete ende. Sink nakkens hoder med en neglestempel.

6.

Sett neste kurs på plass ved å trykke sporet av kurset i tungen på den første. Stagger slutten av det andre kurset med ca 6 tommer fra endene av første kurs. Spik det andre kurset på plass ved å tåle gjennom tungen, husk å først bore pilothull. Sink nagelhodene med en neglestans.

7. Fortsett på denne måten til du er langt nok fra veggen for å bruke gulvbeleggen til å tåle tavlene på plass. Bruk spikeren ved å sette den på plass, slik at leppen på spikeren støter mot kanten av brettet. Hold spikeren ved håndtaket og slo hodet på den fjærbelastede sjåføren med gummienden av spesialmallet som fulgte med spikeren. Dette vil tvinge en klemme inn i tunge på brettet.

8. Legg hele gulvet på denne måten til du kommer for nær motsatt veggen for å bruke sømmeren. Fortsett deretter tånegl for hånden til du er ferdig med det andre til siste kurset.

9.

Mål gapet mellom det andre til siste kurset og veggen og rip siste kurset for å passe på en bordsag, og bevare den rillede siden av brettene. Sett bladet på bordssagen til 1/2 tomme og kutt av bunnen av sporet på disse brettene, slipp dem på plass og toppspik dem.

Tips og advarsler < / h4>

 • Hvis du trykker på negleren med en hammer, krever det en god fysisk styrke for å få neglene til å synke helt. Du kan bruke en spikerpistol til tå og toppspikring hvis du ikke trenger eller vil treningen.
 • En side av mallet som brukes til å slå neglen, har en skrå metallkant som er designet for å tappe brettene sammen. Ikke slå sømmeren med denne siden av mallet, eller du vil skade sømmeren.
 • Bruk vernebriller når du bruker en sirkelsag eller bordsag og hold hendene vekk fra bladene. Bruk en push-pinne når du ripper med bordssagen og nå aldri rundt bladet.
 • Bambusgulv er et økologisk vennlig produkt produsert i tropiske land, hovedsakelig Kina. Når den oppdyrkede bambusen høstes, er den gjennomvåt i kjemikalier for å fjerne sukkerarter, deretter kuttet i skiver, laminert og laget til gulvplater. Disse platene er laget i samme tunge-og-sporet-stil som tregulv, og de er installert på samme måte. Høyeste gulv er en av en rekke merker tilgjengelig og installasjonsteknikken er den samme som brukes til de fleste bambus- og tregulvbelegg.

  Andre artikkelen

  Hvordan gjenopplive glassfiber dusjbase
  Slik bytter du badekaret
  Slik installerer du en laminat benkeplate
  Slik installerer du dørmontering
  Hvordan å omregne fliser benkeplater
  Montering av taklys
  Slik fjerner du Tongue u0026 Groove Paneling
  Slik installerer du en OSB
  Hvordan finne lave punkter i en betong kjeller gulv
  DIY Wainscoating
  Slik påfører du venetiansk gips over betongblokken
  Typer House Gutters
  DIY: Betongforming
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Molding
  Slik installerer du badet Beadboard
  Slik installerer du teppstein gulvfliser
  Garasjeportalternativer
  Slik fliser du rundt en toliet
  Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
  DIY Gjør en forlengelseskabel for sveisere