Hvilke arbeidstillatelser er nødvendig for remodeling?

Hvilke arbeidstillatelser er nødvendig for remodeling?  Du vil trenge arbeidstillatelser før du begynner et gjenoppbyggingsprosjekt. Tillatelser er utformet for å sikre sikker konstruksjon. Arbeidstillatelser for ombygging er oppnådd gjennom din lokale myndighets jurisdiksjon og er obligatorisk for mange hjemprosjekter, inkludert installasjon av et basseng, et gjerde, en dekket verandaer og andre forbedringer. Planleggingsavdelinger utsteder forskjellige typer arbeidstillatelser basert på hvilken type remodeling som gjøres. Hvis du glemmer å få tilstrekkelig tillatelse før du starter et gjenoppbyggingsprosjekt, kan det resultere i store bøter.

Bygg

Du vil trenger byggetillatelse for ethvert større renoveringsprosjekt som krever fjerning eller legge til nytt veggrom, for eksempel å legge til flere rom til ditt hjem. Hver jurisdiksjon har retningslinjer som bestemmer hvor mye plass du kan legge til på baksiden, forsiden og sidene av hjemmet ditt. Oppnå også byggetillatelse dersom du legger inn gjerder eller festvegger.

Anlegg

Boligeiere eller entreprenører må få tillatelse til å endre bruken av en struktur, for eksempel å bytte hjem til kontor, forstørre og rive et rom eller en struktur, og reparere eller erstatte eksisterende inventar, for eksempel vinduer.

Elektrisk

For sikkerheten til ditt hjem og omgivende egenskaper, må du få en elektrisk tillatelse dersom du planlegger å installere, endre eller reparer elektriske ledninger i ditt hjem. En elektrisk tillatelse kreves også dersom du endrer ledningene på en annen struktur rundt hjemmet eller andre steder på eiendommen. Med mindre du er autorisert elektriker, er det en god ide å ansette en profesjonell til å gjøre elektriske ledninger. Ikke bare vil han vite hvordan og hvor å få den elektriske tillatelsen, men du kan være sikker på at ledningen er gjort riktig og hjemmet ditt er trygt.

VVS

Erverv en VVS-tillatelse dersom du planlegger å gjøre eventuelle ombygging som involverer rørleggerinstallasjon, for eksempel å installere en ny dusj eller badekar, skifte vask eller rekonstruere, endre eller reparere andre vvs-installasjoner, inkludert sprinklere og vannforsyning.

Mekanisk

Du må oppnå en tillatelse dersom du installerer eller bytter deler av oppvarmings- eller kjølesystemet, installerer en vedovn, peis, badevifter, tørketrommeluttak, kjøkkenutslippsutslipp og apparater som må ventileres. Selskapet som selger deg det mekaniske elementet, bør vite om din jurisdiksjon krever tillatelsen.

Andre artikkelen

Hvordan reparere Wallboard Tape
Hvordan slippe et tak for å redusere støy
Miljørelaterte tilskudd til staten Illinois
Hvordan Betong en eksisterende countertop
Fatfat DIY
Slik lager du utvendig trevindue til å male
Hva er fordelene med et skifertak?
Slik installerer du laminatgulv rundt dørjambs
Slik installerer du utendørs trinn
Grus oppkjørselen tips
Hvordan måle en vinduskarmen
Slik Rip Out Ceramic Tile
Hvordan lage betonggulv for laminatgulv
Slik installerer du en stormdør med skruer
Hva gjør en pneumatisk lufthammer?
Slik installerer du bypass dører
Hvordan kutte 18-tommers fliser
Slik bruker du en Clarke Metal Bender Step-by-Step
Hvordan endre fargen på veggpanel
Emaljert mot glassfiberfiber