Bytte en badekar til en dusj

Bytte en badekar til en dusj 

Bytte til dusjdesign

Velg dusjbasert design som du vil ha. Det er flere hjørne- og rektangeldesigner. Du må også avgjøre om du vil erstatte veggene med akryl, fliser eller faste overflatematerialer for å beskytte dem mot vann. Begynn med å kutte veggen ut ca 4 til 5 tommer over karet dekk. Fjern overløpsdekselet og gulvavløp, og koble fra det nåværende VVS-anlegget du bruker i badekaret. Når du fjerner badekaret selv, kan det hende du må kutte det fra hverandre for å kaste ut alle delene.

Hvis du trenger en ny dusjventil, må du installere den først (de fleste badekar trenger en dusjdiverter som skal byttes i dusjen). Benytt anledningen til å inspisere undergulvet for eventuelle tegn på fuktighet, mugg eller råd, noe som kan kompromittere gulvet eller rørleggerarbeidet. Du vil sannsynligvis også trenge å installere en dreneringsadapter for å bytte den mindre badekardreningen til et større drenering designet for en dusj. Når du velger en dusjpanne, sett den inn før du faktisk prøver å installere den for å sikre at den fungerer.

Sett en ny veggbase i en lett mørtel før installasjonen, og dekk den med enten greenboard eller vanntett bakplate, avhengig av hvilke materialer du vil bruke til å dekke dusjmurene. Spør installatøren om å dekke de nåværende veggene dine med en akrylbase, fordi noen badekarvegger kan brukes med dusj og ikke krever total fjerning. Caulk og deretter forsegle når du er ferdig med å sette brettet eller flisene.

Endre badekaret for å ta en dusj

Hvis du vil beholde badekaret og legge til en dusj, må du forsiktig gå over dusjinstallasjonsprosedyrene. Hvis du bare kan erstatte VVS oppover veggen for å legge til dusjdusj og dusjhode med riktig drenering, velg denne strategien. Badekar har en tendens til å øke verdien av et hjem mer enn dusjer, slik at badekaret har sine fordeler. Hvis du ønsker å ha en dusj, kan du bruke en badekarport eller et trinn for å åpne badekaret uten å erstatte det helt. Å bytte et badekar til dusjen krever noe seriøst installasjonsarbeid. Start med å ansette et selskap som spesialiserer seg på å konvertere gamle badekar til nye dusjområder. Utforsk forskjellige dusjdesigner og alternativer for installasjon før du gjør ditt valg.

Andre artikkelen

Definer hardboard
Double Paned Vs. Tremannsgardiner med dører
Hvordan lage en kobber vannlinje for et kjøleskap
Hvordan måle gulvplass til fliser
Florida Building Codes for skjerm rom
Hvordan installerer jeg en drop-in badekar i en alkove og flis det?
Gjør det selv: Keramisk fliser og stein
Hvordan bli med MDF
Hvordan installere Lim Down Hardwood Floors
Slik bytter du en enkelt håndtak med badekar
Hvordan Design Front Kjøkken
Slik knytter du en vindgenerator til et hus s elektriske system
Hvordan spare energi med solenergi
Hvordan bygge et to-tier skap
Slik installerer du Cermatic Tile on Concrete
Slik monterer du vegghyllebraketter
Slik installerer du en Split-Jamb Door Frame
Slik installerer du en skiferdusj
Slik installerer du en etasje badekar
Florida New Home Attic Insulation Rules