Slik installerer du Sticky Back Tile

Slik installerer du Sticky Back Tile 

1.

Bestem om du trenger et underlag. Har du noen ufullkommenhet på gulvet ditt? I så fall er sjansene for at du trenger et underlag. Underlag gir bedre gulvkvalitet. For å installere underlaget legger du et lakkert kryssfiner over det gamle gulvet og skruer ned i gulvet under. Bruk '# xBE;' skruer for å feste kryssfiner på plass. Fyll alle skruehull og sømmer med trefyller eller utjevningsmiddel. La trefylleren eller utjevningsforbindelsen tørke og sand de fylte områdene glatt. Fjern alt støv med fuktig mopp. Ta av en hvilken som helst bunnkledning med en hammer. Basen trim er trimmen som går langs bunnen av gulvet og veggen.

2.

Mål lengden og bredden på rommet du installerer klistrede bakfliser i. For eksempel kan en spisestue måle 14 fot lang med 12 fot bred. Merk det 14 fotmerket og 12 fotmerket med blyanten din. Del 14 fot med 2 som resulterer i 7 fot. Lag et merke på 7 fot med blyanten din. Del 12 fot med 2 som resulterer i 6 fot. Legg merke til 6 fot ved hjelp av blyanten din.

3.

Bruk kalklinjen til å plassere linjen på ditt 7-fots mark. Trekk kalklinjen tett og løft linjen forsiktig. Klipp kalklinjen mot treet og la en rett linje over gulvet. Plasser kalklinjen på ditt 6-fots mark. Fest kalklinjen mot treet og la en linje over gulvet ditt. Du kommer til å ende med et kryss på gulvet ditt. Den nøyaktige midten av korset er midten av rommet ditt.

4. Når du legger på klebrig bakflis, vil du starte med midten av rommet. Dette er fordi hvis noen fliser må kuttes, blir de mindre synlige mot veggen din. Spred gulv lim på gulvet med din putty kniv. Pass på at du bare sprer så mye lim som du har gulv for å dekke, slik at du kan fullføre jobben i løpet av en 15 minutters periode. Fjern papirstøtten fra en klebrig bakflate. Plasser klistret bakflis på gulvet med limet og trykk forsiktig ned på plass.

5.

Fortsett å legge dine klistrede bakfliser på veggen. For noen kutt som må gjøres, bruk en saks eller en vinyl cutter.

Tips og advarsler

 • Mineralske ånder rengjør gulvbelegg uten å skade gulvet.
 • Hvor godt holder klebrig bakfliser? Hvor lenge skal de holde seg? Vil du ha ekstra lim for å sikre levetiden til flisadhesjonen? Alle disse bekymringene er legitime med klebrig bakfliser. Du trenger en jevn startoverflate før du installerer klebrig bakfliser. for eksempel ingen divots, ingen spiker hull og ingen dips. Du kan finne det lettere å legge et underlag. Vær oppmerksom på at fylling av dyp, hull eller grove kanter kan være tidkrevende og områder med høy trafikk vil kreve ekstra lim.

  Andre artikkelen

  Walkout kjeller ideer
  Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
  Programmer for lavkarbonbygninger
  Paint Gun Tips for Spraying Metal Flake Paint
  Slik grout Tile på en kjøkkenbordet
  Inswing Door Installasjon
  Hvordan bygger jeg en garasje før huset mitt?
  Patioinnleggsalternativer
  Pelletskamin Vs. Vedovn Kostnad og effektivitet
  Betongvibratorinstruksjoner
  Slik installerer du Frost Approved Tiles Outdoors
  Hvordan å lim en kork gulv
  Slik installerer du ledningen for ny innfelt taklampe
  Slik Rust Brass Hengsler
  Hvordan legge og installere keramiske fliser
  Hvordan velge taket ditt
  Design House Cabinetry
  Slik planlegger du et utvidelsesprosjekt
  Inexpencive Drywall Taping Tools
  Kostnadseffektive måter å oppvarme et hjem på