Slik fjerner du malte popcorntak

Slik fjerner du malte popcorntak



 

1.

Fjern en prøve av popcornmaterialet og send det til et EPA-sertifisert testlaboratorium. Hvis taket inneholder asbest, ta kontakt med en sertifisert asbestfjerningskontraktør for å fjerne popcorntaket. Laboratorier som tester for asbest er lokalisert over hele landet. Flere større selskaper er Western Analytical Laboratory (asbestos-test.com/), EMSL Analytical Laboratory Services (emsl.com/Index.cfm?nav=Lab\_Locations) og International Asbest Testing Laboratories (iatl.com/content.php?page=Asbestos + Laboratorium og forelder = 2).

Hvis popcornloftet ditt ikke inneholder asbest, er du trygt å gjøre jobben selv.

2.

Legg dråpekluter på gulvet og bruk malerens tape for å feste plastruter på omliggende vegger og over døråpninger.

3.

Slå av strømmen og fjern lysarmaturene fra taket.

Bruk beskyttelsestøy, maske, hansker og vernebriller.

5.

Bland 1 ts. Vask oppvaskmiddel og 2 kopper vann i en sprøyteflaske Spray blandingen i taket i 3- til 5-tommers seksjoner. La vannet sive inn i taket i 15 til 20 minutter. Spray på mer løsning hvis taket begynner å tørke ut i løpet av det tiden.

Malte popkorns tak krever et fuktemiddel som i denne ca. se, er et flytende oppvaskmiddel, vaskemiddelet hjelper vannet til å sippe inn i den teksturerte forbindelsen. Hvis taket ble etterligget, kan popcornmaterialet fjernes med bare vann og arbeidet i større seksjoner som 3- til 5-fots seksjoner.

Bruk en ledd kniv, som har et bredt, flatt blad, for å skrape av popcorn tekstur. Skrape lett for å hindre at taket takker seg. Hvis en seksjon er vanskelig å skrape av, spray mer vann, vent og prøv igjen. Hvis det malte popcornet fortsatt ikke kommer av etter kontinuerlig sprøyting og skraping, la taket være alene og konsultere en profesjonell.

7. Bruk en sammensatt sammensetning - en gipslignende tetning sammensatt - over leddene i taket. Dip feste tape - en stripe av tape laget av enten papir eller glassfiber som dekker sømmen mellom deler av gipsplater - i vann og klemme for å fjerne overflødig vann. Påfør fuktig tapet over fellesforbindelsen og glatt av med en felles kniv.

Felles tape er, som gir en jevn finish. Fellesforbindelse brukes ofte i konstruksjon. Felles tape er bare et verktøy som brukes til å påføre og glatte ut forbindelsen med det brede, flate bladet.

8.

Fyll ut hull eller sprekker med fellesforbindelse. Slip av med en felles kniv.

Sand eventuelle grove eller ujevne lister med en slipepute festet til en pol.

10.

Prime og lakk etter behov.

Popcorntak er ikke så populære som de en gang var på grunn av deres utdaterte, boblende tekstur, og fordi de blir støvete enkelt og er vanskelige å rengjøre. Moderne huseiere foretrekker slankheten til et glatt gipsloft til de gammeldags teksturerte takene. Selv om malte popcornlofter er relativt enkle å fjerne, er malte popcorntak vanskeligere fordi lag med maling gjør det vanskelig for popcorn tekstur å absorbere vannet som er nødvendig for å myke. Derfor blandes flytende vaskemiddel med vannet for å bidra til å trenge inn i den malte overflaten.

Andre artikkelen

DIY Garderobeskap
Slik bytter du benkeplater med marmorfliser
Slik fjerner du skrudd skruer
Hvordan bygge en liten rustikk hytte
Sammenligning av Corian og granitt benkeplater
Slik legger du til en laser på en mitsag
Energieffektive kilder til varme
Hvordan bygge en hytte
Hjemmelaget Metal Spinning Dreiebenk
Hvordan måle en smijerns dør
Hus Designing Tips
Slik redigerer du kjøkkenet ditt
DIY kabinettlagring med dører
Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
Slik rengjør du en 3M respirator
Residential Solar System Design og Installasjon
Hvordan bygge en strand hytte
Hvordan lage et gulv for linoleum
Hvordan får nye hus deres gate nummer?
Den beste måten å fjerne en keramisk flisegulv