Slik bruker du speil i en liten leilighet

Slik bruker du speil i en liten leilighet 

1.

Sett et langt, smalt, horisontalt speil rett over eller under øynivå. Ifølge Apartment Therapy lager horisontale speil i denne posisjonen illusjonen av et panoramavindu, som åpner opp rommet ditt. Speilene fungerer også som horisontale linjer, som synes å strekke ut rommet ditt litt lenger. Legg horisontale speil under øyenivå over sofaer og benker eller opp høyt oppe på bokhyllene for å skape uventede åpninger i leilighetsveggene.

2.

Dekke en hel vegg med et speil for å øke plass i leiligheten din. Interiørdesigneren Michelle Rohrer-Lauer anbefaler denne teknikken fordi den reflekterer hele rommet tilbake, noe som gjør leilighetene til å være dobbelt så store som det egentlig er. Heng speilet på veggen eller stå opp og legg et par store møbler foran den for å holde den på plass.

3.

Heng flere små speil i et mønster på en vegg som designelement i leiligheten din. Apartment Therapy antyder fôring av vegger med regelmessige avstandsspeil. Ved å dekke bare en del av veggen og innramme en liten del av motsatt side av rommet, skaper disse speilene små poeng av visuelle interesser, og legger til leilighetenes appell. Du trenger ikke å bruke sirkler, noen form eller kombinasjon av små speil kan legge til mønster og interesse for veggene dine mens du åpner leiligheten din.

4. Bruk pynter med dekorative rammer for å stille inn tonen i rommet og legg til en pop av personlighet uten venderianske speil, som har intrikate, etsette grenser, vil gi rommet ditt et romantisk, utsmykket utseende. For en varmere følelse, velg et speil med en tregrense. Hvis du liker en slank, folkekunstestetisk, bør du vurdere et speil med en fargerik, keramisk kant. For et elegant, modernistisk utseende, vurder et speil i en rustfritt stålramme som den som er koblet til i ressursdelen.

5.

Integrer speil i møbler for å få mye tekstur og lys i en liten plass. Ifølge Apartment Therapy, bruker am irror som hodegjerde vil legge høyde til en lav seng i en leilighet med lave tak. Speilet kaffebord blander seg inn i rommet, som ser ut til å forstørre gulvplassen i stedet for å okkupere det. Ved å legge til speilet planter, skrivebord og andre ting, kan du holde en velutstyrt og komfortabel leilighet uten å ofre det romslige utseendet på et mer spartanskt rom.

Hvis du bor i en liten leilighet, kan et speil være langt mer enn en måte å finjustere ditt utseende om morgenen. Speil er et flott verktøy for leilighetsdekorasjon fordi de åpner plass så mye som et vindu ville. Enten du bruker speil som dekorative aksenter eller fremtredende temaer i leiligheten din, vil de legge til lys, bevegelse og karakter til innredningen din.

Andre artikkelen

Hvorfor har uthus Moons u0026 a Star?
DIY rustfritt kjøkken tellere
Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda
Hvordan bruke Thinset for Leveling
Kitchen Island Bar Ideas
Hva er en Gambrel?
Slik fjerner du bakgrunnsbilde fra et Wall Board
Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
Styles of Porcelain Posts
Slik installerer du tregulv
Typer Shake Shingle Siding
Hvordan å beregne taktekking negler
Informasjon om Hollow Cement Steps
Hjelp for Sap på trebjelker
Slik installerer du Click Flooring
Fish Farming for Homestead
Pergo vs Hardwood Floors
Installasjonshjelp for kjøkkenskap
Instruksjoner for installasjon av takventil
Typisk bærbar toalett utleie kostnader