Hvordan lyser jeg Pilotlyset på Gassloggene?

Hvordan lyser jeg Pilotlyset på Gassloggene? 

1.

Finn ventilen som styrer gassstrømmen til gassloggene og skru den av. Sprøyt området med såpeoppløsningen der pilotlyset brenner og se etter bobler. Hvis de ser ut, betyr det at det er en lekkasje i bensinledningen, og det må kontrolleres av en profesjonell rørlegger eller gassfirma.

2.

Undersøk gassreguleringsventilen for pilotlyset. Dette bør være til den ene siden av brennerenheten, mot forsiden av peisen. I noen tilfeller må du dreie kontrollknappen til et bestemt sted (vanligvis merket) og må skyve på knappen. Dette tillater gass å rømme forbrenningskammeret til gassloggene.

3 .

Vri gassreguleringsbryteren til riktig pileposisjon og trykk den inn, om nødvendig. Deretter trykker du tenningsknappen på gassloggen. Dette forårsaker gnister i området av pilotlyset. Hold knappen i pilotposisjonen for produsentens forhåndsbestemte tid før du slår knappen til 'på' -posisjon. Hvis modellen du eier ikke har tennknapp, går du til trinn 4 og 5.

4.

Sett en lett peis-kamp eller multifunksjonell butan-lighter på punktet til bensinledningen der pilotlyset brenner. Skyv knappen inn for å tillate at gass strømmer til pilotlysområdet.

5.

Hold matchen eller lighteren på plass til du ser at pilotlampen begynner å brenne. Ta av kampen eller lighteren og kontroller at pilotlampen lyser. Når den har vært på for lengden på tiden bestemt av gassloggenprodusenten, vri knappen fra 'pilot' til 'på' o la en normal strøm av gass til brenneren.

Tips og advarsler

 • Les instruksjonene på gassventilen hvis den er tilgjengelig for spesifikke proprietære trinn. De knastene som må holdes inne i noen sekunder eller minutter mens det opplyste pilotlyset brenner, gjør det for å varme opp slutten av termokobling t Hatten holder kontrollampen på etter at du har slått knappen til 'på' -posisjonen.
 • Kontroller kontrollampen jevnlig etter at den er sluppet for å være sikker på at den ikke går ut.
 • A Noen grunner til at den skal gå ut etter at belysningen er et sterkt utkast av luft eller en dårlig termokoppler.
 • Ikke la butanelykteren eller kampene være uten tilsyn i nærvær av små barn.
 • Aldri jobbe med naturgass i et uventilert område.
 • Gasslogger er et herlig tillegg til en peis og sikrere enn å bruke ekte tre. Imidlertid kan belysning av et pilotlys være vanskelig, spesielt hvis de ble laget i flere tiår. Heldigvis er den eneste tingen som har vært konstant de siste tiårene, sikkerheten til pilotlys i gassarmaturer. Når de går ut, er gassforsyningen slått av. Imidlertid er mengden gass som brukes til et pilotlys, lite og vil ikke være merkbart for lukten, med mindre du har rett på toppen av det. Når du lukter gass, ta sikkerhetstiltak for at gassen skal løsnes før du tenner piloten lys igjen.

  Andre artikkelen

  Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
  Hvordan lage en Alcove Display Unit
  Typer Shake Shingle Siding
  Bambus Gulv og vann
  Hvordan Grind Betong benkeplater
  Cape Home Modular Addition Ideas
  Informasjon om å bygge et dekk
  Slik avslutter du Backsplash Tiles to Countertop
  Hvordan bygge en undergulv av OSB eller kryssfiner
  Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
  American Standard Toalett Spesifikasjoner
  Slik fliser rundt en badekarkant
  Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
  Slik rengjør betonggulv før du legger ned laminat
  Slik beregner du vekten av en betongplate
  Typer av takfelt
  Slik konverterer du en takvifte til solenergi
  En BMP-sjekkliste
  Hvordan kutte Laminx til størrelse
  Innfelt belysningsideer