Hvordan gi hjemmekontoret et løft uten å bruke mye

Hvordan gi hjemmekontoret et løft uten å bruke mye 

1.

Lakk taket på hjemmekontoret med flat hvit interiørmaling. Mal alt trim på kontoret med lyse hvite halvglans emalje maling. De fleste hjemmekontorer er små, så den hvite maling vil løfte taket, noe som gjør rommet mer romslig og vil lyse opp i rommet.

2.

Paint veggene på kontoret med innvendig malingsfarge etter eget valg. Vurder fargene som bringer ut følelsene du trenger for din arbeidslinje. Hvis du foretrekker å føle deg varm og koselig mens du arbeider, er nyanser av rød, gul, oransje og brun gode valg. Hvis du foretrekker en avslappende følelse, så er kule farger, som blues og greener, et bedre valg. Hvis du liker en bestemt innstilling, for eksempel havet, søker du å skape følelsen av det med kontorfargene.

3.

Bytt tunge, utdaterte gardiner med 2- tommer, hvite persienner som lett kan åpnes for å tillate naturlig sollys inn i rommet. Science Daily rapporterer at Marilyne Andersen, en assisterende professor i Massachusetts Institute of Technology 's Department of Architecture, sier at naturlig lysarkitektur kan redusere brukskostnadene, forbedre produktiviteten og gi helsemessige fordeler. Få best mulig utnyttelse av naturlig lys tilgjengelig for deg på hjemmekontoret ditt

4. Ryd ut roten. Ifølge Judith Kolberg, forfatter av 'Conquering Chronic Disorganization', kan rot i ditt hjem redusere livskvaliteten. kontoret kan drenere din energi og redusere arbeidseffektiviteten, muligens koste deg penger eller fritid. Kast bort, doner eller selg alt på hjemmekontoret din, som du ikke har absolutt behov for. Flytt ikke-forretningsmessige varer ut av kontoret. < /p>

5.

Make dine egne veggdekorasjoner. Smart bruk av skumplater og utklippsbokpapir gir deg mulighet til å lage veggdekorasjoner i den eksakte form, størrelse, layout og farge som gir ditt rom er den perfekte finishen.

6.

Kjøp eller sy dekker for utdaterte, stoff-dekket møbler. Et nytt, nytt stoff som komplimenterer din nye veggfarge, vil bidra til å blande dine møbler med ditt nye dekorasjonsprogram.

Tips og advarsler

 • thrift butikker og videresalg butikker for billige dekorative elementer, som vaser, lamper og annen innredning.
 • Hvis du jobber hjemmefra, bruker du sannsynligvis mer tid på hjemmekontoret enn noe annet rom, men hjemmekontor er ofte det siste rommet på listen for å dekorere ventures. Pengene som tilbys på et hjemmekontor, er ofte på de nødvendige, funksjonelle elementene som kontormøbler og datautstyr, og etterlater lite igjen for å dekorere. For mange mennesker påvirker farge humør, og det kan være aktuelt hvis du bruker mye tid på en liten plass. For en minimal kostnad kan du forvandle hjemmekontoret til et rom hvor du nyter å bruke tid.

  Andre artikkelen

  Hvilke typer materiale brukes til å lage moderne broer?
  Slik bruker du et gulvbelegg og en mølle
  Hvordan legge Engineered Wood Flooring
  Ideer for flis på trapper
  Hvordan lage over eikskap
  Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
  Slik fjerner du en middels hengselpinne
  Hvordan legge asfalt helvetesild i dalen
  Omvendt osmose system vs vannmykner
  Hvorfor brukes kobber til vannrør?
  Slik installerer du en vaskevaske i granittplattformen
  Hvordan installere Sidewalk Lighting
  Bad Vanity Directions
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Slik reparerer du rust på en luftkompressortank
  Hvordan henge en dørjamb
  Metalkanting for benkeplater
  Under Counter Lighting Options
  Slik reparerer du en rottete dekk
  Slik installerer du Bifold Closet Dører på laminatgulv