Hvordan Skrive en Countertop

Hvordan Skrive en Countertop 

1.

Påfør maskeringstape til området på benken som skal skrives på. Dette gjør linjen lett å se. Dette er bare nødvendig når mønsteret eller fargen på bordplaten forhindrer deg i å se linjen tydelig.

2.

Sentrere benken på skapet og skyv den tett mot veggen. Hvis du installerer en 'L' benke, må du midlertidig bli med toppene sammen med bøtteplater. Mer sliping kan være nødvendig i den ene enden eller den andre for å passe til hjørnet og begge ender tetter mot veggen.

3.

Skyv et skribentverktøy langs veggen og benken å markere konturen til veggen. Hvis du bruker en blyant, hold den flatt mot veggen. Hvis gapet er større enn 3/16 tomme, vil et scribe-verktøy fungere mye bedre. Et skribentverktøy er et kompass med lavprofildeler som gjør det enkelt å skyve langs veggen. Uten dette verktøyet blir større gap skriket ved å klemme blyanten med tommel og fingerfinger og skyve fingeren mot veggen. Når du bruker denne metoden, er det viktig å holde blyanten i konsistent avstand fra veggen.

4.

Klem opp benken til to såghester, Det overskytende materialet opp til scribe-linjen. Fordi beltesanders roterer i topp til bunn, er det viktig å holde beltesanderen på en måte at beltets retning gjelder nedover eller horisontalt trykk mot toppen, som er nødvendig for å holde overflaten av benken fra løfte opp og bli skadet.

5.

Sett telleplaten tilbake på skapet. Hvis gapet er borte, er du ferdig. Hvis ikke, skriv det på nytt og sand det for å passe.

Tips og advarsler

 • Når mer enn en fjerdedel av materialet må fjernes, bruk en jigsag med et slagtak for å fjerne det meste av materialet, og sand deretter til slutt. Beskytt toppen med papp og tape for å forhindre skade på benken ved puslesagen.
 • Scribing er prosessen med å markere og fjerne materialet fra, i dette tilfellet en benkeplate som holder den fra å passe perfekt til veggen. Uten å skrive, vil bordplankinstallasjoner vise mellomrom mellom telleren og en bølgete vegg, noe som vil kreve kalking for å skjule hullene. En vegg kan virke rett på øynene, men når benken skyves på plass, blir nødvendigheten av å skrive tydelig. Hvis din benkeplate er lang eller tung, spør en venn om å hjelpe deg med å løfte den på plass, slik at du ikke skifter veggen eller strammer ryggen.

  Andre artikkelen

  DIY garasje med drivhus
  Kan Keramisk Tile bli satt på Green Wall Rock?
  Slik legger du til isolasjon på en tømmerramme
  Tregulv Installasjonsmetoder
  Slik borer du gjennom glassblokker
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Slik borer du et vann godt i South Carolina
  Slik installerer du hjelpestenger på et toalett for funksjonshemmede
  Ontario Government Renovation Grants
  Slik reparerer du en forlengelsesstige
  Slik installerer du en Keramisk Tile Dusj Surround
  Definisjon av solvarme
  Slik bruker du veggstruktur med en sprøyter
  Tre gulv etterbehandling materialer
  Slik installerer du fliser bak en vedovn
  Hva er Emalje Flat Paint?
  Hvordan Finne Birch Kjøkkenskap
  Slik legger du flisegulv med et trådnett
  Hvordan installere badekar dusj dører
  Slik installerer du et Gipsloft