Fordelene med kunstig krydder

Fordelene med kunstig krydder  Kunstig krydder er prosessen som tømmer tørkes med kunstige midler som en ovn. Regelmessig tre krydder er gjort ved lufttørking i forhold under 18 prosent fuktighet. Det er flere fordeler med å ha tre kunstig krydret som relaterer seg til kvaliteten, styrken og kostnaden av veden.

Tid

Når du bruker en naturlig tørking, er du i godhetens vær for å gi deg ideelle tre-tørking forhold. Dette kan ta mye mer tid og forsinke salget av treverket ditt. Ved å bruke kunstig krydder med en ovn reduserer du tiden som trengs for å tørke treet ditt. Dette betyr at du raskt kan flytte den ut. Tidsfaktoren er spesielt viktig for store tømmerfirmaer.

Penger

Spar tid sparer penger ved å la deg selge treet ditt raskere og forberede rom i butikken din for mer tre. Fraktkostnadene er ofte direkte relatert til vekten av det du sender. Hvis du har tørket veden og redusert fuktighet, vil ditt tre faktisk koste mindre for å sende. Dette kan ikke være noe som helst for et lite prosjekt, men hvis Du sender tusenvis av pund av tre om dagen, alt du kan spare på frakt hjelper enormt.

Kontroll

Med den naturlige tørkemetoden kan du ikke kontrollere det eksakte nivået av varme som du vil bruke på treverket ditt Ved bruk av kunstig krydder kan du justere temperaturen som du trenger. Dette vil tillate deg å forhindre tørking av nedbrytning, noe som noen ganger kan oppstå når temperaturen er for høy.

Kvalitet

Tre som har blitt kunstig krydret, tjener flere Trær har en tendens til å øke i styrke ettersom det er krydret. Det er også lettere å jobbe med, da det har mindre tendens til å splitte, riste eller vri. Dette betyr at treet blir tryggere når det er Brukes i maskiner. Også når tre har høy fuktighet, er det pro blematisk å male eller lakk, men når det er krydret, kan malingsjobben være mye lettere.

Trehelse

Det er mange forskjellige elementer som kan skade tre, inkludert potensiell rotting, parasitter, sopp og insekter. Kunstig krydder vil tørke opp sap som skaper et miljø for sopp og parasitter å leve i. Også de høye temperaturene som brukes i kunstig krydder vil drepe de fleste om ikke alle levende organismer som er i skogen. Til slutt vil lavere fuktighetsinnhold hindre sjansen for tørrrott eller andre typer soppinfeksjon i treet.

Andre artikkelen

Slik installerer du Armstrong 12X12 takfliser
Hvordan kutte hull i Cinder Block Walls
Slik installerer du solpaneler i skolene
Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken
Hvordan endre innfelt lys
Slik legger du 16-tommers flis
Betong og stein Patio Designs
Hva er Interiør Trim?
Keramisk Gulv Installasjon
Hvordan reparere Cemetery Markers
Slik overfører du en tregulv
Hvordan legger jeg til en gasspeis i huset mitt?
Slik reparerer du rust på en luftkompressortank
Hvordan installere Lim Down Hardwood Floors
Installasjon av en metallskjermdør
American Standard Toalettlekkasje Reparasjon
Slik beregner du kvadratfoten på et rom
Slik legger du en base på kjøkkenskap
Vinyl gjerde henvisninger
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano