Viktoriansk utvendig hus farger

Viktoriansk utvendig hus farger  Hvorvidt inspirasjonen din kommer fra en historisk fargepalett eller en mer moderne fargeprøve, kan du maler det ytre av ditt viktorianske hjem, og legge til en appell og gjøre huset ditt mest omtalte på blokken. Vanligvis bygget noen tid fra slutten av 1800-tallet til begynnelsen av 1900-tallet, har viktorianske hus vanligvis detaljert detaljarbeid, for eksempel pepperkake-trim og store vinduer.

Earth Tones

Hvis du håper å legge til litt historie til din viktorianske eksteriør, gå med en nøytral farge. Inspirert av det ytre landskapet og et relativt konservativt fargearbeid, brukte mange viktorianere nøytral, jordtoner, som brunbrun, eik og mørk brun, som den største utvendige fargen på hjemmene sine. Trim ble vanligvis malt med en rekke andre mørkere jordetoner, for eksempel jordisk rød eller olivengrønn.

Pastellfarger

Hvis et øyeoppseende er det du søker, tenk å bruke pastellfarger, for eksempel litt lilla eller blå, for å male utsiden av ditt viktorianske hjem. Med en slik lysfarget hovedfarge, kan trimmen bli malt en lys hvit, en komplementær farge eller en mørkere farge i samme fargefamilie eller nyanse som hovedutvendig fargevalg. Hvis du vil bli kreativ, bruk mer enn en farge for trimmen for å få detaljarbeidet til å skille seg ut.

Moderne farger

For et mer moderne utseende, gjør din viktorianske eksteriør som en 'Painted Lady' ved å bruke en lysere blå, grønn eller til og med rosa som hovedfarge i fargeskjemaet. Moderne fargepaletter for viktorianske hjem inneholder vanligvis tre eller flere farger. De mange fargene brukes til å markere viktorianske detaljer. Trim-arbeidet har ofte et hvitt underlag og fargedetaljer.

Andre artikkelen

Bærekraft med et drivhus
Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
Hvordan å Stain en Utendørs Betong Patio
Slik monterer du tre innlegg til betongstrinn
Slik installerer du molding hjørne stykker
Slik installerer du Armstrong 12X12 takfliser
Hvordan lage et gulv for porselenfliser
Hvordan lage tre klær linjer
Slik installerer du keramisk fliser i dusjen
Porch Addition Ideas
Hvordan male husets tak
Slik bruker du steinstein
Hvordan leie en Mini Skip fra Toddskips
Bambus Vs. Hard Wood
DIY Bambus Gulv Installasjon
Slik legger du til Engineered Hardwood
Fordelene ved en skyvedør
Hvordan lage Cement Steps
Hvordan bygge på mye i Houston
Hvordan å brette eksisterende betonggulv