Hvordan lage utenfor hjørnefliser

Hvordan lage utenfor hjørnefliser  Legg alle de fulle fliser som passer inn i rommet, og legg rom i veggene og rundt utsiden der de fulle fliser ikke passer. La fliser settes.

p>

2.

Mål plassen rundt utsiden av hjørnet for å avgjøre hvilken kutt som skal gjøres ut av den fulle flisen som kommer dit. Ta målingen fra kanten av de omkringliggende fliser i begge retninger fra de to planene på hver side av hjørnet. Trekk mellomrommet mellom flisene (vanligvis 1/8 tommer), og trekk ytterligere 1/4 tommer for å forlate plass på veggen.

3 .

Merk målingene på flisen din ved hjelp av en liten tømrerfirkant. Det skal se ut som en firkant som er trukket over et hjørne av flisen, med to linjer som møtes i ansiktet, og danner en rett vinkel.

4. Bruk pindsagene til å kutte langs den kortere av de to linjene, så fra kanten og arbeider innover. Stopp sågingen der de to linjene møter.

5. Legg pannen på flisekutteren med den andre linjen under bladet. Kjør bladet langs linjen, starter ved det punktet hvor forrige kutt møter linjen. Snap flisen. Det resulterende stykket skal se ut som en hel flis med et firkantet hjørne kuttet ut av det.

6. Bruk en mørtelbrett til å spre fliser på baksiden av flisen. Trykk på flisene på plass rundt hjørnet, plasser det ordentlig med de omkringliggende fliser og la de to kuttkantene sitte 1/4 tommers fra veggen.

7.

La alle fliser satt over natten. Spred fugene dem med en grout trowel, trykke den inn i mellomrom mellom alle flisene. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du skar fliser.
 • Legge fliser rundt et utvendig hjørne krever vanligvis at du kutter formen på hjørnet ut av en av flisene dine. (Det er unntak, som når flisens oppstillingsgitter bare skjer for å stramme perfekt med hver side av hjørnet, men det kan man ikke telle på.) Kutting for et utvendig hjørne krever to delkutt som møtes i midten, i stedet av en kutt hele veien over, så du vil trenge en fliser så vel som en fliser cutter.

  Andre artikkelen

  Hvordan installere Wood Trim i et hjem
  Hvordan Level Tile
  Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
  Slik tester du avløpsrør
  Hvordan lette mørk Cedarsidekledning
  Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
  Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
  Retningslinjer for installasjon av NWFA tregulv
  Hvordan Stain Oak Trim
  Hvordan bestille en Prehung Interior Door
  Form Making for Betong Trapper
  Hvordan selge Old Brick
  Slik legger du flytende gulvbord
  Hvordan bygge en hytte for gutter
  Instruksjoner for installasjon av Shingle Roofing
  Mest populære Granit Countertop Farger
  Slik installerer du Slate Over Ceramic Tile
  Slik reparerer du en betongblokk
  Hvorfor brukes legeringer i stedet for rent metall?
  Slik legger du til en utendørs lyssensor til et lys