Hvordan bygge en liten A-Frame Cabin

Hvordan bygge en liten A-Frame Cabin 

1.

Ryd og nivå kabinets byggeplass. Fjern trær, steiner, røtter og eventuelle andre bygningshindringer fra området. Sikre en byggetillatelse om nødvendig. Tegn en skisse av byggedesignet for å bestemme hvor mye tømmer og annet byggemateriale som kreves.

2.

Bygg kabinettet fra betongblokker, fundamentstein eller fireveis dekk blokker. Sett grunnblokkene eller steinen på et 8- til 10-tommers lag av nivå, komprimert grus.

3.

Bygg gulvrammen fra 2 til 8 trykkbehandlet tømmer sett på 16-tommers avstand. Spik gulvbjelkerne sammen ved hjelp av bjelkehenger og 2-tommers spiralhalsespiker. Sett rammen på plass på fundamentet. Dekk gulvrammen med 5/8-tommers trykkbehandlet kryssfiner. Fest kryssfiner til gulvbjelker med negler eller treskruer plassert ikke lenger enn 8 tommer fra hverandre.

4.

Bygg A-rammen for taket fra 2-til-8 trykkbehandlet tømmer, med 16 tommers avstand. Spik bjelkene sammen med bjelkehenger og 2-tommers spiralhalsespiker. Pass på at alle målinger er sanne. Hvis A-rammen ikke er bygget med presisjon, vil hytta avgjøre og det kan oppstå konstruksjonsproblemer.

5.

Sett takrammen helt på kabinettet og fest ved å spikre til gulvet bøyes med 2-tommers spiralhalsspik negler drevet i 30 graders vinkel. Dekk takbjelken med 5/8-tommers trykkbehandlet kryssfiner sikret med negler eller treskruer plassert ikke mer enn 8 tommer fra hverandre. Dekk kryssfiner med værbestandig plastfolie eller tjærepapir. Spiker eller stifter dekselet på kryssfiner og bånd endene.

6.

Bygg de to endeveggrammene fra 2-til-4 gran tømmer sett på 16-tommers avstand. Plasser kabinettdøren og vinduene for å muliggjøre kryssventilasjon. Når veggrammene er bygd, løft dem en om gangen og sikr ved å spikre dem til tak- og gulvbjelker med 2-tommers spiralhalsspiker. Dekk utsiden av veggrammen med behandlet 5/8 tommers kryssfiner. Dekke kryssfiner med tjærepapir eller plastplater før du avslutter med trebjelker eller sidespor.

Tips og advarsler

 • Bruken av resirkulert eller resirkulert materiale vil spar på byggekostnader og legg rustikk sjarm til din A-ramme hytte.
 • A-rammekabinettkonstruksjon er ideell for områder som får en tung opphopning av snø. Båtens bratte takdesign gjør at snøen glir av taket, i stedet for å akkumulere og skape en tung vektbelastning som kan skade eller ødelegge andre takdesign. Å bygge en A-ramme er et enkelt prosjekt for den erfarne gjør-det-selv hjemmebyggeren. En A-ramme gir plass til å bygge en stor hems, utvide bruken av strukturen. Hytta gir hytta betydelig mer brukbart plass enn en enhyttehytte bygget på samme størrelse fundament.

  Andre artikkelen

  Tørrkabinett Ideas
  Slik Hang Beadboard Paneling
  Isolasjonsinstallasjonstips
  Hvordan lage en mørtel seng til flis
  Hvordan finne Rafter lengder
  Slik installerer du fliser over sprekker
  Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
  Caster u0026 Camber Theory
  Slik installerer du gulvfliser i et diamantmønster
  Slik bruker du sirkeltang
  Slik bor i marmorfliser
  Fordelene ved trusser
  Hvordan fliser over malt gipsvegg
  Slik bytter du en betongdusj
  Komposittdecking fordeler og ulemper
  Tørrvegg Estimerende Tips
  Hvordan finne hjem forbedring ideer
  Reparasjon av trillebør
  Slik Remodel Oak Trim
  Slik legger du til et tak