Hvordan bygge en hytte for gutter

Hvordan bygge en hytte for gutter 

1.

Få byggetillatelse om nødvendig i din lokalitet. Nivå byggeplassen og fjern trær, steiner eller andre byggehindringer. Skiss ut en enkel design for å bestemme mengden byggematerialer du vil trenge.

2.

Bygg et solidt kabinettfunn fra betongblokker, steiner eller fireveis dekkblokker som er spesielt designet for dette formålet. Ikke sett blokker eller steiner direkte på bar jord. De bør plasseres på et 6 til 8 tommers lag med komprimert grus.

3.

Bygg gulvbjelker fra 2 'x 8' behandlet tømmer. Spik bjelkene sammen ved hjelp av bjelkehenger. Når gulvbjelker er på plass på fundamentet, dekke bjelkene med 5/8 'trykkbehandlet kryssfiner. Hvis ønskelig, legg til isolasjon under undergulvet.

4.

Konstruer veggrammene fra 2 'x 4' grantømmer, satt på 16 'mellomrom. Plasser vinduene og dørene for å muliggjøre kryssventilasjon. Etter at veggrammene er montert, løft dem en etter en og spik sikkert på plass til gulvbjelker. (Veggrammene er litt voluminøse og besværlige. Det fungerer best å ha en hjelper som hjelper til med å sette rammene på plass.) Paneler etter ønske. Nail eller skrue på plass, festet til studene.

5.

Bygg takbjelkene fra 2 'x 6' trykkbehandlet tømmer. Bli med dem sammen ved hjelp av bjelkehenger. Fest takbjelken til veggrammen. Når takbjelkene er på plass, dekk med 5/8 'behandlet kryssfiner og spik kryssfiner på takbjelkene. Takk taket med tjærepapir eller plastfolie før du dekker taket med komposittbjelker eller metalltak.

6.

Monter vinduene og heng døren. Vindurammer installeres ved å spikre rammen til veggrammen. Bruk værbestandig forsegling til å forsegle rundt hvert vindu. / 8 tommers trykkbehandlet kryssfiner. Legg til helvedesild eller vedkledning. Legg isolasjon på veggene mellom tappene. (Isolasjon er valgfritt.) Dekk innvendige vegger med kryssfiner eller tre. Nyt hytta.

Tips og advarsler

 • Overvei å bruke resirkulert eller brukt materiale til å konstruere hytta. De brukte materialene gir et rustikt utseende til hytta og også sparer penger på byggekostnader.
 • < li> Bruk alltid øye- og ørevern når du arbeider med elektroverktøy. Et grensen fort, et lekehus, en piratør eller en rustler s hytte, en enkel hytte kan brenne fantasien til en ung gutt og bli en favoritt rustikk tilbaketrekning. Dager tilbrakt i hytta, blir livstidsminner. morsomt og ganske enkelt far og sønns prosjekt som kan bygges over en langhelg.

  Andre artikkelen

  DIY Installasjon av nye konstruksjonsvinduer
  Slik hindrer du sjekken av Osage Orange Wood
  Slik Glaze u0026 Refinish Kjøkkenskap
  Hvordan remodel et bad i blå og gule farger
  Hvordan bygge et kirkekjøkken
  Slik bruker du en Wood Router for første gang trygt
  Slik bygger du et frittstående skap
  Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
  Hvordan bygge en betongplate
  Oppsummering av ADA-loven
  Sette tannforskyvningen på en sagblad
  Spørsmål om tregulv på betong
  Hvordan lager jeg et huspakke?
  Hvordan Estimere mengden av taktekking negler som trengs
  DIY taklampe
  Slik installerer Square Laminate Floor Tiles
  Hvordan bygge en trappeskinne til utsiden
  Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
  Slik installerer du kjøkkenbenk med 12-tommers flis
  Keramikkformingsteknikker