Hvordan å fullføre gipsvegg sømmer

Hvordan å fullføre gipsvegg sømmer 

1.

Bland et parti av fellesforbindelse i en bøtte, pass på å ikke piske luft inn i forbindelsen. Det kan skape bobler når forbindelsen påføres.

2.

Spre et lag av forbindelsen på sømmen, begynner i taket og arbeider deg nedover. Bruk en 5-tommers tapende kniv for å spre sammensetningen jevnt over sømmer. Fyll sømmen med fellesforbindelsen helt, og overfyll sømmen litt, slik at det er en liten høyderam på de punktene hvor platene møter.

3. Legg leddet tape over sømmen som begynner på et hjørne og trykk enden av båndet lett inn i hjørnet til det sitter fast. Legg på båndet sentrert på sømmen over fellesforbindelsen til sømmen er dekket. Klipp båndet ved hjelp av verktøykniven når Slutten av sømmen er nådd.

Gå over det anbragte båndet med den tapende kniven, trykk den fast over sømmen. Begynn midt i sømmen mot den slutter, trykker på båndet flatt og sprer sammens bakkant langs baksiden av båndet.

5.

Spred et tynt lag av forbindelsen på toppen av båndet, dekker overkant av båndet og ca. 1/4 tommer til båndsidene for å dekke båndkanten. Lag laget så tynt som mulig, og båndet under skal forbli synlig. La sømmen tørke helt for lengde av tid foreslått av sammensatt produsent.

6.

Legg overflaten på båndet med 80-grit sandpapir for å jevne opp forbindelsen med veggen.

7.

Påfør et ekstra lag av sammensatt til sømmen. Glatt den av med en 10-tommers felles etterbehandlingskniv slik at laget slutter ca 2 tommer utover kantene på det første frakk. La stoffet tørke i 24 timer.

8.

Sand forbindelsen med 120-sand sandpapir for å glatte overflaten.

9.

Bland et parti av sammensatt, tilsett noen dråper vann til blandingen for å skape en jevnere sammensetning. Påfør den tynne forbindelsen til sømmen for å rette den opp med veggen. Glatt forbindelsen med en 8-tommers felles etterbehandlingskniv, og legg til 2 cm til bredden på dekningsområdet. La stoffet tørke i 24 timer.

10.

Sand med 120-sand sandpapir for å lage en flat, jevn søm.

Tips og advarsler

 • Hold alltid knivene rene ved å skrape dem mot bøtta for å hindre at stoffet tørker på knivkanten og ødelegger sammensatt applikasjon.
 • Etterbehandling av gips på riktig måte er et viktig skritt for å skaffe en glatt utseende som passer for gips, flislegging eller maling. Håndtering av sømmer mellom gipsplanker er en stor del av etterbehandlingsprosessen. Dårlige ferdige sømmer stikker ut, og gir veggene et flekkete, mønstret, grovt utseende, mens godt ferdige sømmer ikke bare gjør gipset unnoticeable, men gjør materialet på gipset lettere. Taping på sømene er den mest brukte etterbehandlingsteknikken, og krever noen få korte trinn for å raskt dekke sømmen i et helt rom.

  Andre artikkelen

  Plastrørinformasjon
  Interiør Dør Casing Ideas
  Hvordan henge baderomsbelysning
  Hvordan bygge et enkelt solpanel
  Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
  Fasadebekledning og installasjon
  Keramisk flis mot Vinyl Gulv
  Laminat Gulvmontering Instruksjoner
  Hvordan å forlenge en dørjamb
  Slik går du grønn når du bygger en anlegg
  Slik installerer du en badekar og flis til et nytt bad
  Slik legger du på klikk gulv
  Hvordan bygge gjerder på bolig i San Diego
  Hvordan bygge en utvendig trappelagre
  Slik installerer du en Granit Slab Backsplash
  Clean Room Entry Procedures
  Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
  Hva er House Wrap?
  Problemer med baderomsfliser
  Slik installerer du Beadboard over eksisterende paneler