DIY harde tregulv

DIY harde tregulv 

1.

Legg takfeltene over hele gulvet. Legg hver feltrute slik at den overlapper forrige rad med ca. 3-tommers og fest filten til gulvet med en stiftpistol på avstander av hver 6-tommers.

2.

Fest en kalklinje rundt omkretsveggene i rommet, omtrent 1/2-tommers ut fra hver vegg. Dette vil være kantlinjen for å legge platene og sørge for at platene ikke er for nær veggene når de er ferdige. Baseboard molding vil gjemme gapet når det er ferdig.

3.

Legg den første raden med brett i linje med den lengste veggen. Følg retningslinjene perfekt for å sikre at platene er helt rette. Følg dette ved å plassere stykker av shim wood mellom veggen og første rad av brett for å holde radene fra å skifte under installasjonen. Legg enden med sporet ut og tungen vendt mot deg og sidekantene i linje med sidekalklinjene.

4. Legg neste rad direkte mot den første, Monter tungen på fremgangstavlene inn i sporene i de nye brettene. Forskjær sømmen i den andre raden slik at de ikke passer perfekt med raden før den. Gjør dette ved å kutte av ca 6 tommer av brettet før du legger. Bruk et stykke skrap, montert på plass i sporene til nytt brett og trykk forsiktig på det med en gummibåt for å sette brettene tett sammen.

5.

For hver andre rad, bruk en elektrisk tregulvspiker, ligner en stiftpistol , for å plassere holde negler inn i tungen av prosessbordet med en spenning over gulvet i en negle hver 6-8 tommer. Pass på at brettet er tett til brettene foran det ved å tappe brikkene sammen med hammelen før til å spikere.

Mål målebredden som trengs for det endelige brettet for å passe mot bakveggen. Det kan være nødvendig å kutte et bord lengdevis for å passe på plass og Juster med kalklinjen nær veggen. Det kan være nødvendig å bruke en pry bar og skrap stykke tre for å passe de siste brettene på plass. Legg forsiktig plasser neglene gjennom ngues av disse stykkene for å holde dem stramt med de forrige brettene.

Monter

Plattformstøping rundt gulvkanten av veggene som er tykk nok til å skjule gapet som er igjen mellom gulv og vegg, og avslutt også rommetes estetikk.

Tips og advarsler

 • For tregulv som går sammen med andre typer gulv, bruk en passende Overgangsstrimler designet for tregulv.
 • For enkel installasjon, bør du vurdere å ha hjelp til å legge gulvet på riktig måte.
 • La gulvbelegget komme til rommet i noen dager før installasjonen.
 • Vær forsiktig med verktøy som kraftsager og elektriske spikere.
 • Vær forsiktig med å unngå kutting feil og forårsake uønsket avfall. Hardtre gulv gir et rom et varmt, innbydende og naturlig utseende som ofte legger stor verdi til et hjem. Forbedringer i konstruksjon og materialer har gjort det enklere å installere tregulv enn tidligere, hvor installasjon krevde dyktige håndverkere og mye tid til å fullføre. Hardtre gulv kommer i flere farger og tretyper og til varierende kostnadsnivåer. Fornybare hardtre som bambus er populære på grunn av det faktum at erstatningsbestand er lett dyrket etter høst for å etterfylle.

 • Andre artikkelen

  Cylinderbore Gauge Instruksjoner
  Hvordan heve husets verdi
  DIY Betong kanting
  Hva er trapp tread retur?
  Slik installerer du en dusj med eksisterende VVS
  LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
  Eco Green Roofing Alternativer
  Hva er forskjellen mellom Marble u0026 Cultured Marble Shower?
  Hvordan kan du identifisere forskjellige tretyper?
  Hvordan måle kvadratfotene til et hus
  Hvordan lage et skap med et skråt tak
  Slik Reface Formica benkeplater
  Slik installerer du en badekarplate
  Typer Shake Shingle Siding
  Slik installerer du Sheetrock Over Panel
  Hvordan fjerne hjørnet av Vinyl Siding
  Slik reparerer du en Tørrmur Tak med vannskade
  Hvordan bygger jeg en Stone Moon Gate?
  Marble Floor Vs. keramisk
  DIY Wall Safe