DIY Subway Tile Installasjonsmetoder

DIY Subway Tile Installasjonsmetoder 

1.

Marker en vertikal linje i midten av veggen, fra topp til bunn, med nivå og blyant. Lag en andre vertikal linje 3 inches til venstre for den. Lag en tredje linje horisontalt over veggen, 3-1 / 2 inches opp fra bunnen av veggen.

2.

Spre noen få kvadratmeter flisemørtel under vannretten linje ved siden av en av de to vertikale linjene. Sett den første t-banen under den horisontale linjen, med kanten av flisene som står opp med vertikal linje.

3.

Spre mer mørtel langs den horisontale linjen og heng flere fliser, bygge ut mot enden av veggen. Sett mellomrom mellom hver av flisene mens du hender dem. Bruk fliseskjæret til å kutte endestykker etter behov.

4.

Heng den andre raden med fliser over den første, men denne gangen starter den andre vertikale linjen (3 tommer fra den første linjen) Heng hele flisene av fliser, med mellomrom mellom dem, klipp dem på kanten av veggen etter behov.

5.

Gjenta prosessen for hver kurs av fliser, vekslende hvilken vertikal linje du starter på. Bygg deg opp på veggen selvfølgelig. Gjør hele veggen.

6.

La fliser settes i 24 timer. Fjern avstandsstykkene.

7.

Sprer fugemasse over veggen med fugemasseflaten, og trykk den inn i mellomrommene mellom flisene. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttende øyeutstyr når du skar fliser.
 • Subway fliser er den hvite eller off-white, høy-glasert keramisk vegg fliser som ble brukt i undergrunner rundt om i verden i forrige århundre. Det gir et særegent utseende til kjøkken eller bad på grunn av sin historie og dens smale, mursteinlignende form. Den kan settes i horisontale rutemønstre, men den klassiske tilnærmingen er å forskyve radene, som mursteinene i en bygning. Siden flisene er keramiske, kan de kappes på en standard score-og-snap fliser cutter.

  Andre artikkelen

  Hvordan male uferdige kjøkkenskap
  Slik Stain Old Hardwood Floors
  Hvordan kutte en diagonal flis
  Slik installerer du en vask i kjelleren
  Hvordan kaste en vegg
  Slik installerer du Armstrong laminatgulv
  Green Home Building og naturmaterialer
  Slik installerer du en Mueller Rollup Door
  DIY Loftet Gulv
  Slik legger du glasspaneler til kjøkkenskap
  Betongoverleggsverktøy
  Hvordan Kutte Crown Molding With A Miter Saw
  Slik legger du en kjøkkenbord til en ujevn vegg
  Slik bygger du stenfinérkolonner
  Hva er Hardboard Siding?
  Hvordan å bore hardt metall
  Hvordan reparere Wallboard rundt et dusjhode
  Slik reparerer du et revet Wallboard
  Slik installerer du en skipsvask i en benkeplate
  Hvordan male Glassfiber