Slik legger du viktorianske gulvfliser

Slik legger du viktorianske gulvfliser 

1.

Bruk en kalk snapline til å snapre to vinkelrette linjer over midten av gulvet, dividere den i fire. Legg et firkant i krysset mellom linjene for å sikre at de er firkantede mot hverandre, og juster linjene etter behov.

2. Legg dine viktorianske gulvfliser ut langs linjene uten mørtel, plassere mellomrom mellom dem. Vurder hvor bred flisene i hver ende av gulvet vil være, og måler det spekteret på en flis for å vurdere om kuttene på kantene i rommet vil dele opp overflateutformingen på måter som vil se dårlig ut. Juster linjene i en eller annen retning, etter behov, til designene på kantene i rommet er tilfredsstillende.

3.

Ta opp flisene. Spred tinsettmørtel over midten av gulvet der de justerte linjene skjærer, ved hjelp av en hakkede trowel.

4.

Sett de første flisene på plass ved krysset grenser av de to linjene . Sett mellomrom mellom dem.

5.

Spre mer mørtel rundt flisene og legg flere fliser, arbeid deg ut på linjene og bygg inn i et rutenett. Klipp fliser på kanten av rommet etter behov med en våt sag.

6.

La mørtel sett i 24 timer. Trekk ut avstandsstykkene. Fuk gulvet med en fugemasse, klemme fugemassen inn i mellomrommene og tørk opp overflødig med en fuktig svamp. La grout sett i to dager før du går på den.

Viktorianske gulvfliser, enten originale eller reproduksjoner, er vanligvis like i struktur til vanlige moderne keramiske fliser. Hovedforskjellen er at viktorianske fliser vanligvis har intrikate overflatedesigner malt eller trykt på overflaten. Dette gjør det spesielt viktig å vurdere og justere flisens utforming før de slår dem ned for å sikre at kuttene ikke kommer til å forstyrre designet på en måte som ikke er attraktivt (for eksempel kutte av en trukket blomst slik at alt du ser er stammen).

Andre artikkelen

Hvordan hente polert betong
Hvordan bygge Hardwood Gulv
Beskytter varmelampepærer
Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
Slik fjerner du Old Countertop Laminate
Slik får du leder for forbedringsprosjekter
Hjemmelaget Solar Water Panel
Slik bytter du en vaskemaskin i et toalett
Slik legger du til en vindusplass til et hus
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
Hvordan estimere en HVAC jobb
Baderom Redecorating Tips
Slik bruker du solpaneler for den gjennomsnittlige villaeieren
Hvordan bygge en Metal Post gjerde
Slik installerer du blindnitter
Interiør Dør Casing Ideas
Hvordan male Pine Wood Paneling
Skjære Crown Molding Vinkler
Hvordan kutte Crown Molding Angles
Hvordan Miter Moldings