Hvordan bygger jeg en dekket veranda på et mobilt hjem?

Hvordan bygger jeg en dekket veranda på et mobilt hjem? 

Mobile Home Roof Structure

Hvis ditt mobilhjem vil forbli på plass i lang tid, bør du vurdere å montere veranda taket til mobilbygget. Snakk med forhandlere av mobilt hjem om hvordan mobilhuset ditt ble produsert. Følg deres forslag om å feste verandaen til tre- eller metallbjelker. Vekten på verandaen må sikres via spesielle bolter til innredning av mobile hjem.

Design og materialer

Tegn en meget detaljert plan før du handler for materialer. Taket på verandaen må enten binde seg inn i takstøtten på taket eller være konstruert for å stå litt over det. Et skråtak skal være en fot høyere på enden ved siden av mobilhuset for å skje riktig. Kjøpe saltbehandlet tømmer for å bygge alle komponenter på verandaen. Fest rammen sammen med både negler og skruer. Installer faste støtteposter som ikke er mindre enn 6 x 6 tommer.

Dekking og base

Stiftelsen som skal støtte den overbygde verandaen, må være en betongplate minst 12 tommer tykk. Hvis du bygger på tregulv, forsterker du alle komponentene i grunnpostene. Du ønsker ikke å bygge et fint takbelegg på en undermåte base. Den største fienden til tredekk er fuktighet fra regn og snø. Borst på flere strøk vanntett dekkfarge eller maling på utsatt tre for å beskytte din investering.

Dekkkonstruksjon

Når du får verandaer på plass, kan det være fristende å bruke plast eller metall for å lage dekselet. Det er bedre å installere kryssfinérmanteling over sperrer toppet av asfalt helvetesild. Bygg i overheng og installer rygg og nedspykker også. Ved å dekke verandaen med tradisjonelle husmaterialer av kryssfiner og shingles, gjør det lettere å vende verandaen inn i et rom eller et glassrom senere.

Ekstra funksjoner

Bruk overflaten til å legge inn en ende av verandaen hvis du ønsker. Bygg i en ende seksjon for å lage et personvern skjermbilde fra nære naboer og å holde hyller eller et oppbevaringsskap. Du kan slå verandaen til et familiesamlingsområde på bestemte tider av dagen ved å plassere en TV på et hylleområde. Ramme i nedre del av den vedlagte enden av verandaen for å lagre grillutstyr. Når du bygger verandaen, bør du vurdere å utvide taket utover verandaen på terrassen til å lage en carport. En veranda på et mobile hjem kan gi rom til å utvide oppholdsrom eller underholde gjester. Ved å dekke verandaen med et tak, kan du bruke plassen på flere dager på året. Du kan bygge verandaen på en enkel måte for å gi skygge for å slappe av, eller du kan utvide designet for å inkludere spisestue og matlaging. Husk å sjekke ut eventuelle bygningskrav i ditt område. Få en tillatelse før du begynner å jobbe.

Andre artikkelen

Hvordan Miter Cut Quarter Round Wood Molding
Typer av benkeplater
DIY Distressed Hardwood Floors
Solarium fordeler
Hvordan Hang Curio Skap
Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
Hva er plastrør klassifiseringer?
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik legger du til en lyskrets
Slik fliser du over en plate
Slik installerer Epoxy Floor Coatings
Hvordan lage Crown Molding Corners
Hvordan sammenligne kompositt takmaterialer
Slik fjerner du enkelt Bakgrunn
DIY Hard Wood Floor Refinishing
Gummi gulv fordeler og ulemper
DIY: Refacing Kjøkkenskap
Hvordan sammenligne sidekostnader
Problemer med baderomsfliser
Slik bruker du avsmalnende stifter