Hvordan lage en mørtel seng til flis

Hvordan lage en mørtel seng til flis 

1.

Kontroller undergulvet for eventuelle lave flekker med et seks fots nivå. Flytt nivået rundt undergulvet og merk eventuelle punkter som dykker mer enn 1/8 tommer med en markør. Fyll dem med en selvnivellerende gulvforbindelse. La stoffet tørke og rense undergulvet med en støvsuger.

2.

Finn midten av rommet ved å finne midten av hver av de fire veggene. Snap to kalklinjer, koble midtpunktene til begge settene med vegger som møter hverandre. Merk midten, som vil være utgangspunktet for gulvet og et referansepunkt under legging av fliser.

3.

Don en støvmaske og fyll en 5-gallons skuff 1 / 4 av veien med vann. Hell langsomt tynnsett mørtelblandingen i bøtte til vannet begynner å tykes opp. Begynn å blande mørtelen med en padleblander på en elektrisk borer og fortsett sakte å legge til mer mørtel mens du blander. Når mørtelen er konsistensen av peanøttsmør, slutter du å blande og la den stille i fem minutter. Kontroller konsistensen og legg til mer pulver hvis nødvendig.

4.

Spred tynnmørtelmørtel på undergulvet ved hjelp av en hakkede trowel. Bruk en trowel som er spesifisert for størrelsen på fliser du bruker (se Referanser) - jo dypere hakkene er, desto større fliser. Hold trowel i 45 grader vinkel og dra den over mørtel for å jevnlig spre den. Arbeid i 4-kvadratmeter områder om gangen, da tynn sett vil begynne å herdes opp etter 20 minutter. Du trenger nok tid til å sette flisene og sørge for at de er nivåer før 20-minuttersmerket.

5.

Fullfør gulvet etter samme prosess og la mørtel settet opp i minst 24 timer før du går på flisene eller påfør fugemasse.

Tile er et attraktivt gulv som kommer i mange stiler og størrelser. Den er installert ved hjelp av en tynn mørtelblanding. Mørtelet kommer i en kalkaktig pulverform som blandes med vann til den har samme konsistens som jordnøtssmør. Bruk av mørtel til en undergulv er ganske enkelt hvis du bruker en hakkede trowel. Hakkene i trowel spredde jevnlig jevnt, og gir deg en jevn overflate for flisene dine.

Andre artikkelen

Slik bytter du en VVS-toalettflens
ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
Asbest Avhendingskrav
Hvilken størrelse hull til bor for kabinettknotter
Hvordan kutte flis for hånd
DYI: Hvordan kutte og reparere en betongplate
Slik sammenligner du kostnaden for Stucco med Cement Siding
Renoveringsideer for et kjøkkenkrok
Slik installerer du en taklampe i et katedraltak
DIY Tile Install
Slik hindrer du mugg i malingsadditiver
Typer av betongplate konstruksjon
Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg
Slik legger du en base på kjøkkenskap
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hva er en Gable Dormer?
Slik graver du opp et betonggulv
Tilgjengelig for rullestolbrukere Nye hjem kjellerteknikker
Hvordan lage en bygningsstiftelse
Baderomsvaskeproblemer