Drop Ceiling Materials

Drop Ceiling Materials  Drop tak er ikke bare for bruk i kommersielle bygninger lenger. Mange nye stiler tilbyr mønstre og design som tar bort det kommersielle utseendet og gjør dem tilpasning med sofistikert hjemmedesign. Disse takene er relativt enkle å installere i forhold til gips. Drop takene krever seks materialer for installasjon.

Vegglister

Dette er L-formet metall som festes til veggen rundt omkretsen av rommet. De kommer i 10 fots lengder. Sett disse på plass først og bruk deretter høyden som veiledning for å sette høyder på trådstøttene som til slutt holder hovedbjelkerne.

Hovedbjelker

Disse T-formede metallplattformene kommer inn 12 fots lengder og har slisser hvor krysset tees kan koble hver 12 inches. Disse sporene begynner 6 tommer inn fra enden og hver ende av hovedbjelkene har faner med spor for å koble dem til neste fjernlys. Du kan kutte disse med tinnskruer, en gjensidig sag som har et metallblad eller en hacksag. Monter disse bjelkene vinkelrett på takbjelken. De må settes minst 3 tommer fra bjelkene ovenfor.

Hook-In Cross Tees

Korset tees snap inn i hovedbjelker for å danne rutenettet. Installer dem basert på dimensjonene på takpanelene. Vanligvis er disse teeene installert i 2-fots eller 4-fots trinn, og de kommer i lengder. Klipp disse med tinnklemmer også, eller en gjengemaskin eller hacksåg.

Skruer i trådfeste

Disse festene ligner bare en øye-bolt, de har et langstrakt og flatt øye. De passer inn i et spesielt verktøy for mutterdriveren som er festet til en kraftbore for å gjøre dem mindre kjedelige. De skruer inn i takbjelkene, eller annet støttende tømmer for å holde hovedbjelkerne.

Suspension Wire

Dette er vanlig ledning egnet for innvendig bruk av 16 gauge for boliger, eller 12 gauge for kommersielle tak. Det er best å etablere ledningslengden du vil trenge basert på hvor langt under bjelkene taket vil bli suspendert, og så kutte du dem enkelt fra en ledningstråd.

Takpaneler

Takpaneler kommer i mange forskjellige stiler og størrelser, noen er grunnleggende og designet for akustikk, mens andre er forseggjort med design. Noen har selv skråkantede kanter, slik at hovedbjelkene og tverrfilmene er innfelt. Typiske størrelser er 2 fot ved 4 fot, 2 fot ved 2 fot , 12 tommer med 12 tommer og 6 tommer med 4 fot. Takpanelene er laget av mineralfiber eller metall, som kommer i en rekke stemplede design.

Andre artikkelen

Hvordan kutte med en sammensatt miter sag
Slik gjør du kjøkkenplattformene billig
John Deere Traktorgravere 401C Spesifikasjoner
Den beste måten å isolere kjelleren på
Kontorbelysningsalternativer
Hvordan Estimere Wall Insulation
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Slik sprer du Round Rock Cobblestones
Veggisolering DIY
Hvordan kante en konkret oppkjørselen
Slik legger du til en vegg i et rom
Ferdighetssaginstruksjoner
Hvordan virker termisk isolasjon?
Typer av Wood Trim u0026 amp; støping
Slik legger du Vinyl Tile på Backerboard
Slik installerer du en veggmontert sminkespeil
Hvordan lage et tre etasje ser rustikk
Hvordan lage Laminat Wood Mørkere
Slik installerer du en veggmontert Pot Filler
Slik installerer du granitt benkeplater