Slik bytter du en T8 eller T12 med et LED-lys

Slik bytter du en T8 eller T12 med et LED-lys 

1.

Pass på at du slår av strømmen til armaturet (e). Åpne dekselet eller ta det av og ta av lysrørene.

2.

Ta ut kanalen midt i armaturet som utsetter forkoblingene. Bruk din flatehodeskruddriver til å bøye tilbake tappene som holder denne metallkanalen på plass.

3.

Kutt nå ledningene på hver side av ballasten ca 2 ' fra ballasten. Fjern ballasten, og få den resirkulert til PCB'ene i den.

4.

Det er tre ledninger som kommer inn i fixturen din Hvit, Svart og Grønn. Grønn er mest sannsynligvis basert på deg fixtur så vær ikke bekymret for den.

Koble den ene siden av armaturen til den nøytrale ledningen (hvit) som kommer inn i armaturet. Det spiller ingen rolle hvilken side du gjør.

Du vil gjøre dette ved å strippe enden av hver ledning en side av armaturet og plassere dem alle sammen med den nøytrale (hvite) ledningen og skru på en Trådmutter stor nok til å holde dem alle.

5.

Koble den andre siden av armaturet til den svarte på samme måte som i trinn 4.

Så nå har du ingen ballast, og alle ledninger fra den ene siden av fixturen er nutted sammen med den hvite. Og alle ledningene på den andre siden er sammen med den svarte.


Noen ganger er ledningene fra den andre siden av fixturen ikke lenge nok fordi de bare gikk 1/2 over fixturen til ballasten før. I dette tilfellet må du legge til en ekstra ledning for å bygge dem over. Så ta et stykke av ledig ledning og bruk en ledermutter for å sette den sammen med alle ledningene på den ene siden av armaturet. Ta deretter den ledningen over til den svarte og bruk en wiremutter til å sette dem sammen. Dette er hva jeg gjorde på dette bildet som den svarte ledningen ville ikke nå av seg selv, og derfor ser du den røde ledningen gå over til en veldig kort svart ledning.

Sett sentralkanalen inn igjen. Sett LED-rørene i. Slå på strømmen på et kvalitetslys ved 1/2 Watt.

Tips og advarsler

 • Gjør aldri dette med strømmen til armaturet på
 • I mange stater er det ulovlig for en bedrift å bare kaste fluorescerende rør i sin søppel fordi de er farlig avfall. Og selv om det ikke var ulovlig, gjør du det rette og ha dem bortkastet riktig.
 • LED-lamper bruker ikke ballast i fluorescerende armatur. Denne ballasten må fjernes før du installerer LED-lampen. Jeg vil fortelle deg hvordan du skal ettermontere en fluorescerende armatur for LED-rør i 6 trinn.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du vannbasert gulvfinish
  Hvordan å refinfinere en plast dusj base
  Hvordan rute støping
  Slik fjerner du Loctite-skruer
  Slik beregner du prisen for å installere Vinyl Siding
  Ulike måter å krysse ved
  Hvordan bygge en tillegg på en betong kjørebane
  Hvordan bygge hjemmelagede rammeløse kjøkkenskap
  Alternative kraftkilder for hytter
  Slik installerer du dusjbrett
  Isolasjonskurs
  House Insulation Ideas
  Slik feilsøker du en Porter-kabel for en Finishing Nailer
  Sammenligning av treovnsinnsatser
  Slik bruker du sirkeltang
  Hvordan kan jeg sette gips på kjellerbetongblokker?
  Slik legger du flytende laminatgulv
  Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
  Hvordan gjenopprette benkeplater med Formica
  FHA Crawl Space Krav